USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Погода на 3 серпня: сонце конкуруватиме з дощем

2 Серпня 2010 14:53
За прогнозом синоптиків, у вівторок, 3 серпня на всій території Волині передбачають переважно сонячну спекотну погоду – лише надвечір можливі рясні зливи.
Про це інформує «Метеопрог» .
Уранці 3 серпня температура повітря передбачається в межах +16...+20°C. Близько опівдня потепліє – в середньому по області +28...+30°C. Під вечір стовпчик термометра опуститься до позначок +19...+29°C.
Прогнозисти передбачають початок нового тривалого сезону спеки – подекуди прогнозисти обіцяють температуру повітря до +40 градусів.
У вівторок над Волинню переважно безхмарне небо. Однак ближче до ночі хмари насунуть із півночі – тому нічне небо буде затягнуте.
Упродовж доби синоптики обіцяють вологість повітря в межах 51-90 відсотків. Атмосферний тиск – у межах норми.
Протягом доби буде майже безвітряно. Легкий південний вітерець дутиме хіба що ввечері із середньою швидкість 1-3 метри за секунду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus