USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погода на вихідні: субота сонячна, неділя – дощі

2 Липня 2010 15:20
Упродовж 3-4 липня на всій території Волині синоптики передбачають мінливу погоду – якщо в суботу очікують спеку, то в неділю варто діставати парасольки для дощу.

Про це інформує Метеопрогноз .

У суботу, 3 липня прогнозисти обіцяють безхмарне небо. Вранці буде прохолодно з температурою повітря +10...+14°C. Ближче до обіду настане справжня спека – температура сягне +23...+26°C. Під вечір дещо похолоднішає – стовпчик термометра опуститься до позначки +15°C. Підуть дощі.

У неділю, 4 липня ранок продовжить дощову погоду – температура утримається на позначці +10...+22°C. Цілий день литиме дощ, можливі грози. Під обід буде по-літньому тепло +24...+26°C. Надвечір раптово похолоднішає. Температура знизиться до +9…+11°C.

На вихідні варто очікувати легкий південний вітер із швидкістю 3-5 метрів за секунду. Через дощі очікується висока вологість повітря – 89-93 відсотка. Атмосферний тиск буде в межах норми.

За далекоглядним прогнозом синоптиків, дощі триватимуть аж до середи, 7 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коментатор Показати IP 3 Липня 2010 22:27
цікаво, що після сьогоднішньої суботи скажуть ці синоптики: безхмарно і сонячно. А град, дощ, грозу слабо?Навіть за день не можуть визначити! То нашо на таку роботу ходити, вже краще гороскопи складайте! У них і то більше людей вірять, ніж у ваші прогнози!Ганьба! Скільки можна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus