USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президент присвоїв «заслуженого» Ганні Харів

4 Червня 2010 16:46
На Волині нарешті через десятиліття творчої журналістської та редакторської роботи нинішній програмний директор Волинського телебачення ВОДТРК Ганна Харів отримала заслужене визнання на найвищому державному рівні – Президент Віктор Янукович присвоїв журналістці звання «Заслужений журналіст України».

Про це інформує офіційний сайт Президента України.

Згідно з президентським указом від 4 червня, глава держави присвоїв Ганні Харів почесне звання «за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, детальне і оперативне висвітлення у засобах масової інформації найактуальніших подій суспільного життя, високу професійну майстерність та з нагоди Дня журналіста».

До слова, з нагоди цьогорічного Дня журналіста Ганну Харів обдарували нагородами й місцеві волинські посадовці.

Ганна Харів – одна із найдосвідченіших журналістів Волині. Працювала репортером, сценаристом, завідувачем відділу, заступником головного редактора та програмним директором Волинської обласної держтелерадіокомпанії.

Виховала двох талановитих доньок, які пішли стежкою мами. Одна донька працює завідувачем відділу міської газети «Луцький замок», інша – очолює прес-службу обласної санепідемстанції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Заздрісниця Показати IP 8 Червня 2010 11:55
Шкода мені тих доньок. Не роботи, не зарплати. І ще гірше буде, коли по тим стопам піде онука, яка вже пише вірші та твори і вже має свої малі нагороди в обласних конкурсах з журналістики... Не йдіть в цю професію, вона ламає вільний час, не дає грошей, розвалює сімї, відбирає здоровя! Зате дає можливість бути вбитим чи пораненим біля будинку, дає можливість втратити через роботу дітей (яких викрадають), отримати на старість мізерну пенсію і хворі серце та ноги. А ще, згодом, повне забуття.
маруся Показати IP 8 Червня 2010 13:07
Про яких доньок кажете? Одна в неї - Ольга. золота душа, боговіруюча, здається із золотом закінчила університет. Має 4 освіти вищі. І до речі, незаміжня, кажуть ще й багата. Женихи - шикуйсь!
мама Показати IP 8 Червня 2010 13:47
Кажете друга - теж журналістка. Дивно, бо вона була вихователькою в дитячому садку. І хочу сказати, досить вмілою. за нею діти ходили хвостиком. Я сама дивувалася, як вона так організовувала тих 3-4 річних діточок! Колись я не зрозуміла тих поривань молодої виховательки і написала кляузу на неї, бо вона вчила тоді мого малого читати якоюсь невідомою методикою. Дуже шкодую зробленого. Ви - талант! Тепер мій син викладач в московському університеті, якого як і школу закінчив екстерном. Цікаво, а дітей вона має? Вони теж такі розумні? І що це за методика, бо хочу вчити своїх внуків. І ще, я вдячна вам, ганно Степанівно, бо ви таки ще й добрий педагог, бо вміло впроваджуїте задумане в життя! Наснаги Вам у подальшому та здоровя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus