USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Президент привітав волинянку із 105-літтям

6 Липня 2010 17:31
Довгожителька села Масловець Анастасія Булавка відзначила 105-літній ювілей - поважна селянка є однією з рекордсменок України за тривалістю життя.

Про це інформує прес-служба Любомльської райдержадміністрації.

Ювілярка багато років пропрацювала в місцевому колгоспі, на овочесушильному заводі, народила і виховала п'ятеро дітей. Зараз живе з донькою Іриною. Дочекалася 18 внуків, 19 правнуків і п'ятьох праправнуків. Її покійний чоловік теж був довгожителем і пішов з життя у 96 років.

Нині з ювілеєм іменинницю щиро привітали рідні і близькі, сільська громада та місцева влада. Голова Любомльської райдержадміністрації Олександр Дзядук вручив ювілярці вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича, квіти та грошову допомогу.

До слова, в Любомльському районі проживає семеро довгожителів, які досягли столітнього віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus