USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура шукає контрабандистів серед митників

17 Травня 2010 17:45
Не виключено, що до контрабанди цементовозів причетні працівники митниці.

Про це на прес-конференції повідомив прокурор області Андрій Гіль.

За словами Гіля, прокуратура порушила справу після того, як СБУ розпочало власне розслідування фактів контрабанди машин-цементовозів.

«Думаю, що доведемо причетність осіб із митниці до контрабанди. Адже машини були ввезені за підробними документами, хтось уже тут здійснив реєстрацію цих транспортних засобів. Зараз розслідуємо факти зловживання при переміщенні та реєстрації транспортних засобів. Сума збитків становить близько двох мільйонів гривень», - повідомив прокурор.

Крім того, Гіль розповів, що розкрито ще кілька організованих злочинних груп, які вчинили низку економічних злочинів.

Так, уже направлена до суду справа по кредитній спілці «Мрія» Горохівського району, яка обдурила своїх клієнтів на понад мільйон гривень. Розкрита організована злочинна група, яка підробляла документи на право власності на землю.

Кілька працівників банку «Надра» разом із заступником керуючого незаконно заволоділи 500 тисячами доларів США. Злочинна група заснувала свою фіктивну структуру і за крадені гроші купувала майно.

Завершено розслідування у справі директора Маневицького торфобрикетного заводу, якого затримали за розкрадання бюджетних коштів.

Завершується розслідування у справі Пулемецького сільського голови, якого звинувачують в отриманні хабара.

Буде передана до суду кримінальна справа відносно керівника КСП «Прогрес» Ратнівського району. Фіктивне господарство отримало кредитів на близько шести мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus