USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приватна фірма на Волині ремонтує вулиці в мороз

5 Грудня 2013 17:10
Нововолинське ПП «Сантехмонтаж» знову ремонтує вулиці в мороз. Близько 100 тисяч гривень бюджетних освоює приватна фірма Анатолія Коптюка, - пише «Нововолинськ діловий».

Відомий у гірничому місті підприємець Анатолій Коптюк цього літа прославився конфліктами із пресою. Зокрема, саме його звинуватила у побитті місцева журналістка під час протистояння у сквері біля пам'ятника «Воїну-прикордоннику», - йдеться у повідомленні.

Це вже не вперше приватне підприємство, наближене до міського голови Віктора Сапожнікова, проводить свої роботи у невідповідний час, здаючи продукт невідповідної якості. Адже саме ПП «Сантехмонтаж» здійснювало ямковий ремонт доріг у Нововолинську. Тоді халатністю в ремонті обурилися навіть місцеві депутати із групи «Спільна думка». Проте на їхні звернення мер відповідав відписками, де запевняв, що всіх норм роботи підрядниками дотримано. За неперевіреними даними сума коштів, виділених на ці цілі, становила близько 1,5 мільйона гривень.



Мешканці Нововолинська добре пам'ятають скандальний ремонт підприємством «Сантехмонтаж» скверу біля пам'ятника «Воїну-прикордоннику», на який цього літа витратили півмільйона гривень. У кошторисах, які вдалося «вибити» від обласних чиновників знайшли кілька вагонів відсіву, а він у подібних роботах, на думку експертів, не використовується. Подібні невідповідності за ПП «Сантехмонтаж» тягнуться по багатьох об'єктах у Нововолинську. Наприклад, саме ця фірма проводила очистку озера кілька років тому, а вже цьогоріч на водоймі відбувся мор риби. Однією з причин визнали замулення труби, яка подавала воду в міське озеро, збагачуючи акваторію киснем. Як з'ясувалося, труба була невідповідно встановлена...

Пропонуємо вашій увазі минулорічні фото, які ілюструють господарський підхід місцевої влади та обраних нею підрядників.

Ось тут початок робіт з вуличного ремонту у грудні місяці 2012 року:



Ось тут закінчення (надворі — кінець квітня 2013):

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жнивар Показати IP 5 Грудня 2013 18:25
Дощ йде, а ми скирдуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus