USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ратнівчанина депортували в Росію, бо не склалося життя

9 Червня 2010 10:18
Незвичайний випадок стався у Ратнівському районі – міліціонери видворили за межі України мешканця села Броди 50-річного Миколу.

Про це пише «Волинь-нова».

Як розповів дільничний інспектор Ратнівського райвідділу міліції Микола Літвін, депортований чоловік свого часу виїхав на постійне місце проживання у Краснодарський край Російської Федерації. Там одружився, має дитину.

Однак згодом подружнє життя у Миколи не склалося. Дійшло до розлучення. Вісім років тому повернувся у рідні Броди. Мешкав у батьківській хаті-пустці. Жив із того, що допомагав селянам поратися на городах. Але зароблені гроші, як правило, пропивав.

Офіційно Микола перебував на Волині нелегально. Адже українського паспорта не мав. Не був зареєстрований у селі. Дільничний інспектор міліції у зв’язку з порушенням паспортного режиму неодноразово на нього складав протоколи, направляв у районний суд, де чоловіка штрафували.

Проте Микола не реагував. Не вірив, що його можуть вигнати з рідного села. Із громадянством та реєстрацією порядку не наводив, бо на це потрібні гроші, а їх не було.

І ось з’явилося рішення обласного апеляційного суду про депортацію Миколи в Росію — за місцем його прописки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus