USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Регіонали прогнозують кардинальні зміни у місцевих радах

9 Червня 2010 16:55
Голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко вважає, що за сто днів перебування Президента на посту команді Віктора Януковича вдалося те, чого не вдалося за 5 років минулій владі, - припинити внутрішні конфлікти та суперечки у владі.

Про це він розповів 8 червня на прес-конференції «100 днів Президента: перспективи для України та Волині» - інформує сайт ВОО Партії регіонів.

«Нова команда демонструє єдність абсолютно у всіх питаннях. Вперше за багато років Президент України представив програму і пакет комплексних реформ, які виведуть нашу державу на новий якісний рівень розвитку» - зазначив Олександр Башкаленко.

Олександр Башкаленко проінформував, що ВВП зросло на 4%, на 12% - промисловість, збільшився обсяг прямих інвестицій в Україну та рейтинг нашої держави у світі теж підвищився.

Про те, що довіра до нової влади зростає, за словами головного регіонала Волині, свідчать результати соціологічного опитування. Так за результатами дослідження, проведеного Інститутом імені Горшеніна 64,9% респондентів позитивно оцінюють діяльність Януковича на посту Президента за перші 100 днів. 62,9% - переконані, що зовнішня політика відповідає інтересам України..

Стосовно кадрових перестановок, які були проведені останнім часом, голова обласної організації Партії регіонів зазначив, що за основний принцип брали не партійну приналежність, а професійність і відповідність займаній посаді: «Коли ми беремо людину на роботу, то беремо до уваги попередній досвід роботи у цій галузі, компетентність, професійні здобутки. А те, до якої політичної сили належить Людина, суттєвого значення не має. Головне, щоб вона розуміла курс, який обрав Президент, підтримувала його програмні засади, була професійним та відповідальним виконавцем. Процес формування влади - постійний і зміни будуть, якщо підлеглі не справлятимуться з обов’язками», - наголосив Башкаленко.

Заступник голови Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Курилюк, на запитання про місцеві вибори зауважив, що «регіонали» переконані: формування владної вертикалі завершиться після 31 жовтня. Він вважає, що вибори до місцевих органів влади будуть доволі цікавими, та переконаний, що відбудуться переформатування в радах всіх рівнів. «І Президент, і Партія регіонів сьогодні мають вагому підтримку серед населення, тому я впевнений, що ротації і перестановки у складі місцевих рад будуть доволі значними» - сказав Олександр Курилюк.

Олександр Курилюк зазначив, що передбачаються вагомі зміни при прийнятті нового Податкового кодексу, адже, згідно з ним, багато податків затримаються на місцях. «За 3 місяці на підготовку до Євро 2012 виділили більше коштів, ніж за весь 2009-й» - сказав він.

«Заслуга влади в тому, що прийнято реальний бюджет. Зросла в середньому по області пенсійна виплата, що свідчить про ефективну соціальну політику як один із пріоритетів влади. Окрім того, будуть виплачені допомоги матерям-героїням (понад 8 тисяч гривень), компенсіції за комунпослуги багатодітним родинам. У цілому на 30 мільйонів компенсовано пільг ветеранам. На капітальне будівництво на Волині надійде понад 39 мільйонів гривень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пацан Показати IP 9 Червня 2010 17:05
"Так за результатами дослідження, проведеного Інститутом імені Горшеніна 64,9% респондентів позитивно оцінюють діяльність Януковича на посту Президента за перші 100 днів. 62,9%" - В ДОНБАСІ
Саша Показати IP 9 Червня 2010 23:43
Хлопці ви не патякайте там, що вдалося чи не вдалося Януковичу там у Києві Ви краще тут на місці покажіть роботу а то за...ся по самі вуха і сидите тільки розказуєте що там Янукович має зробити. Між іншим Перший заступник та заступник губернатора а ви, що зараз у відпустці чи чого в робочий час проводите політичні пресконференції?????? Куди дивляться контролюючі органи???????????
ВВ Показати IP 10 Червня 2010 11:04
А чи можна професіоналу, який є безпартійний отримати посаду у адміністрації? Я думаю ні. Той хто гнеться, того тримають. Нечесно.
АБВГДЕЙКА Показати IP 10 Червня 2010 13:08
Бедный Башкаленко, сам не понимает, что несёт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus