USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Різнокольорова фарба «очорнила» контрабандиста

8 Червня 2010 16:39
Ягодинські митники виявили партію незадекларованої акрилової фарби, загальною вартістю понад 60 тисяч гривень.

Про це інформує офіційний сайт Державної митної служби України.

Акрилову фарбу намагався ввезти до України співвітчизник на «Мерседесі», котрий повертався з Польщі у приватних справах. Чоловік їхав по смузі спрощеного митного контролю – «зеленому коридору». Тобто, автоматично стверджував, що немає нічого забороненого до ввезення.

Не зважаючи на такі хитрощі водія, митники запідозрили недобре і вирішили провести перевірку авто на спеціальному оглядовому майданчику.

Інтуїція не підвела - в багажному відсіку та салоні іномарки було виявлено майже 4 тисячі банок акрилової фарби «MARABU», яка містилася у чотирьох коробках.

Власник «Мерседеса» пояснив, що не здогадувався про те, що акрилова фарба для якогось там малювання і манікюру підлягає оподаткуванню. Мовляв, товар дав йому перевезти через кордон знайомий. Тому вартість фарби йому невідома.

У зв’язку з тим, що грошей на розмитнення знайомий не запропонував, чоловік обрав для перетину кордону «зелений коридор».

Складено протокол про порушення митних правил. Фарбу вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus