USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Рятувальники проінспектували пляжі Волині. Фото

11 Червня 2010 17:33
Щоб запобігти трагедіям на водоймах краю, рятувальники обласного управління МНС здійснили рейдові перевірки та з’ясували: чи створені належні умови для відпочинку волинян.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

Рейдова комісія побувала у Рожищенському, Ківерцівському, Ратнівському, Старовижівському та Шацькому районах. Вивчала ступінь безпеки на озері Чебені Рожищенського району та водоймах Ківерцівщини.

Окрім того, ознайомилися із діяльністю рятувальних постів на базі «Пісочне» Старовижівського району, «Урочищі Гряда», пансіонату «Шацькі озера» та санаторію «Лісова пісня» Шацького району. Побували рятувальники й на пляжах Ратнівщини.

«Волиняни повинні бути впевненні у безпечному відпочинку на водних плесах. Водойми варто було би привести до належного вигляду. І ще впродовж кількох днів керівництво баз, орендарі та власники санаторіїв і пансіонатів зможуть остаточно обладнати пости та рятувальні станції», – зазначив заступник начальника облуправління МНС Руслан Яручик.

Рятувальники попередили: надалі попередженнями та рекомендаціями порушникам не відбутися. На них чекають штрафні санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus