USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Семінаристи спілкувалися з колишніми алкоголіками

18 Березня 2010 12:48
У Волинській духовній семінарії відбулась зустріч із братством тверезості «Святого Праведного Іоанна Кронштадтського».
Братчики поділились своїм досвідом щодо шляху виходу з алкогольної прірви та подолання в собі подібного роду пристрасті. Вони говорили про здоровий спосіб життя, як запоруку істинного, спасительного християнського життя. Були показані різноманітні, пізнавальні відеоматеріали, на ряду з якими представили свої доповіді голова братства священик Степан Ярема, духівник братства отець Олександр Білінський, а також інші члени братства.
Вихованці ВДС були задані численні питання, на які вони отримали вичерпні та доволі цікаві відповіді, передає сайту ВДС.
Семінаристи висловили подяку Високопреосвященнішому митрополиту Ніфонту, ректору ВДС протоієрею Сергію Ющику та братчикам за подібного роду зібрання та лекції, які значно розширюють життєвий кругозір і в майбутньому неодмінно допоможуть у пастирському служінні. Адже сьогодні алкоголізм – це велика духовна біда наших людей і часто до священнослужителів приходять ті люди, котрі просять духовної підтримки для себе чи своїх рідних, котрі не можуть боротися з алкогольною залежністю.
Довідково:
Братство тверезості було засноване 22 жовтня 2009 року з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта. Метою діяльності братства являється духовна та тілесна допомога у боротьбі з алкогольною залежністю, підтримка у веденні тверезого способу життя та направлення до духовного зростання православного християнина.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
+ Показати IP 18 Березня 2010 15:54
...подяку Високопреосвященнішому митрополиту Ніфонту... напевно він святіший за Бога,бо Бог просто святий.Як люди себе возвеличують... Покайтесь гроби намальовані!
Мураце Показати IP 18 Березня 2010 22:48
Учні Іісуса увіровали в нього, після того, як Він створив вино з води. І дякуючи Іісусу, люди пили алкоголь на весіллі в Канах. Доречі, перетворення води у вино, це буле перше чудо Христа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus