USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шацьких освітян звинуватили в махінаціях із ремонтом школи

6 Квітня 2010 17:47
Контрольно-ревізійні відділи у Любомльському й Шацькому районах проведено ревізію Шацького районного відділу освіти і науки – перевіряли використання коштів на капітальний ремонт селищної школи.

«Прагнення робити капітальний ремонт школи – похвально для відділу освіти, який намагається покращити умови навчання учнів. Проте здійснення таких видатків можливе лише з дотриманням чинного законодавства», - кажуть в обласному управлінні КРУ.

У грудні 2009-го керівництвом відділу укладено договір підряду з ТзОВ «Світязьбуд» на капітальний ремонт Шацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня. Кошторисна вартість - 281 тисяча гривень. На підставі акта приймання виконаних робіт повністю оплачено виконані роботи.

Однак ревізією виявлено, що на 25 січня роботи з ремонту системи опалення, встановлення вхідних дверей, ремонту коридору та встановленню підвісної стелі невиконані. А встановлення вікон лише розпочате.

Зустрічною звіркою у підрядника підтверджено факт невиконання робіт у грудні 2009 року.

У результаті таких операцій, незаконно використано бюджетних коштів на 281 тисячу гривень. Оцінку їм дадуть правоохоронні органи, яким передано матеріали ревізії, - повідомляє прес-служба КРУ в Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus