USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Сільського голову покарали через сміття

7 Серпня 2010 17:06
Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області виявили в Локачинському районі стихійне сміттєзвалище – винуватця покарали штрафом.
Про це 7 серпня повідомила прес-служба обласної державної екоінспекції.
Екологи знайшли сміття на території Кисилинської сільради. Воно валялося посеред галявини поблизу села. Притім, люди влаштували тут справжній несанкціоновани полігон.
До адміністративної відповідальності притягнено голову сільської ради.

Заодно, екоінспектори провели роботу серед населення щодо попередження спалювання залишків сухої рослинності, зокрема стерні. Роз’яснено відповідальність за невиконання правил пожежної безпеки в лісах, попереджено про заборону відвідування лісів у пожежонебезпечний період.

Рейди і надалі проводитимуться у районах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
село Показати IP 9 Серпня 2010 10:04
Екоінспекція і надалі на побігушках у Загреви? Кисилинського голову мочать за те, що не підписав мисливські угіддя Загреві. Знайдіть хоч одну сраду де немає сміття, навіть в тих де є відведені полігони його скрізь повно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus