USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Володимирі-Волинському дорогу ремонтують вночі

2 Листопада 2016 10:15
Підрядна організація з Турійського району “Аміла” розпочала роботи із вкладання шару асфальту на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському 1-го листопада в нічний час (близько 18-ої години), - інформує Буг.

Жителі міста, що проходили повз, були або ж в здивуванні, або ж не розуміли, чому роботи проводять так пізно та практично без освітлення.

Керівник на ділянці пояснив, що немали іншого виходу, адже на підготовлене полотно розлили емульсію і потрібно було зачекати поки він підсохне і лише тобі можна вкладати “чорновий” шар асфальту.

“Це лише перший шар. Буде ще другий. Так вийшло, що зранку було мокро, поки підсохло – вже 15 година, потім розлили емульсію і чекали поки вода випарується. Так вийшло, що чорновий шар ми змогли почати класти лише після 17-ої години. За якість можна не хвилюватись, ми виставили комп’ютер і техніка сама рівно вкладає шар”, – зазначив керівник на ділянці.

Коли журналіст уточнила, чи є ризик, що з такою технологією можуть з’явитись “хвильки” як на першому відрізку ремонтних робіт, то керівник відповів, що минулий раз відбувся збій програми. При нагаді також поставили питання “Коли пероблять перший відрізок, адже водії жаліються на “хвилястість” дорожнього покриття?”.

“Відремонтуємо після завершення всіх робіт на вулиці Ковельській. Зараз не найкраща погода для таких робіт, тому приблизно літом”, – відповів керівник ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus