USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У День Знань на Волині відкрили дві нові школи

2 Вересня 2010 09:48
Дві нові школи - у селі Красноволя Маневицького району та у селі Мукошин Любешівського району відкрито нові школи.

По це 1 вересня повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Новозбудований заклад у Красноволі розрахований на 280 школярів. Тут цьогоріч за парти школи сіла 221 дитина.
Як розповів на відкритті голова облдержадміністрації Борис Клімчук, рішення про будівництво школи приймалося ще у 1999 році.
«У той час був складний період - людям не виплачували зарплат, але рішення було прийнято однозначно. Спасибі, що так довго чекали. Спасибі вам, за віру і підтримку», - зазначив голова.

Школу у Красноволі будувало ТОВ «Маневичіагробуд».
Голова облдержадміністрації передав у подарунок школі сучасний комп''ютер.
А школу у Мукошині Любешівського району споруджено за сприяння першого заступника голови Верховної Ради України Адама Мартинюка, який родом з Любешівщини.

У школі просторі 8 класних кімнат, які розраховані на 100 учнівських місць. Цьогоріч там навчатиметься 65 учнів, з них 5 - першокласників.
Адам Мартинюк на відкритті шкли вручив Почесну грамоту та Нагрудний знак Верховної Ради України директору місцевого лісгоспу Віктору Симоновичу.
Освітній заклад зведено за два роки і виключно за кошти меценатів.
Борис Клімчук, який і тут був на відкритті школи, відзначив комфортність закладу та передав у подарунок школі комп’ютер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus