USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У днищі іномарки сховав візок цигарок

28 Липня 2010 14:14
Митниками міжнародного українсько-польського автомобільного пункту пропуску «Устилуг» на виїзді з Волині зупинили іномарку з тайником, де винахідливий контрабандист заховав близько 2,7 тисячі пачок цигарок.
Про це інформує сайт Державної митної служби України.
Затриманим автомобіль «Пежо» керував громадянин Литви. Він їхав додому із нібито тривалого відрядження. Чоловік не нервував навіть тоді, коли митники разом із прикордонниками відігнали авто на поглиблений огляд.
Під час перевірки машини інспектори знайшли спеціально облаштовану схованку в подвійному днищі транспортного засобу. «Розсекретити» підпільні тютюнові вироби вдалося за допомогою технічних засобів митного контролю.
Водій авто пояснив, що перевозив контрабанду вперше в житті. Тепер про це дуже шкодує.
Наразі за даним фактом складено протокол про порушення митних правил, а цигарки та автомобіль вилучено. За контрабанду литовця судитимуть в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
котрабас Показати IP 28 Липня 2010 16:23
Молодці, зловили прибалта.! А те що в кожній українській і польській машині те саме ніхто не бачить - бо башляють...
солт Показати IP 28 Липня 2010 22:15
явно ділитись не захотів, се ля ві..митникам теж треба підмазати ще й ікри покласти
бобо Показати IP 29 Липня 2010 11:32
Декілька разів їздив через Устилуг. Наші митники навіть з будки не виходять, тільки дані паспорта в базу закидають. >>«Розсекретити» підпільні тютюнові вироби вдалося за допомогою технічних засобів митного контролю. Які засоби? Прикордонники тільки з викруткою ходять повз машини. Просто не повезло литовцю. Та й що це у нього за тайник був на 5 ящиків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus