USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі тестували на профпридатність. Фото

5 Липня 2010 18:02
Ковельський міськрайонний центр зайнятості зорганізував у Ковелі діяльність мобільного центру профорієнтації – центр навмисне виставив мобільний намет під час святкування Дня міста, щоб чим більше безробітних городян навчилися шукати роботу.

Про це інформує прес-служба обласного Центру зайнятості.

Мобільний намет встановили на території парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Спеціалісти міськрайонного центру зайнятості інформували населення про наявність вільних робочих місць, можливості тимчасової зайнятості. Заодно, консультували з питань зайнятості та законодавства про працю, роз’яснювали: як оволодіти навичками пошуку роботи, проводили комп’ютерне тестування.

Також учасникам заходу презентували методи інформування населення про послуги служби зайнятості: мобільний сервіс та інтернет-сайти, де можна отримати перелік інтернет-послуг з питань зайнятості.

Особливу популярність серед учасників заходу мало профдіагностичне тестування. Молодь із задоволенням скористалася можливістю визначити свої здібності та нахили. До такого тестування вдавались і ті, хто вже обрав майбутню професію, щоб перевірити, чи правильно зроблено вибір та отримати поглиблену консультацію фахівців.

Багато питань у жителів міста було щодо реєстрації у службі зайнятості, зміни професії, працевлаштування на сезонні роботи. Фахівці служби зайнятості надали консультації та відповіли на поставлені питання.

Загалом послугами мобільного центру скористалися близько 250 ковельчан. Серед них близько 40 городян пройшли профтестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus