USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У ратнівській «районці» - новий головний редактор

27 Травня 2010 12:02
Свіжий номер районної газети «Ратнівщина» підписав до друку вже новий редактор редакційно-видавничого комплексу Дмитро Мороз.

Про це пише «Волинь-нова».

Нового редактора газети одноголосно обрали на зборах трудового колективу. Потому кандидатуру офіційно затвердила сесія районної ради.

Голова ради Микола Макарук від імені депутатів подякував попередньому Лідії Синенко за багаторічну плідну працю на посаді редактора і вручив квіти, а новому редактору побажав успіхів.

До слова, Лідія Синенко на початку травня написала заяву про звільнення з посади редактора.

Новий керівник газети Дмитро Мороз прийшов у редакційний колектив у серпні 1986-го. Згодом був обраний редактором районної газети і пропрацював на цій посаді три роки.

Далі працював власним кореспондентом Волинського телебачення і за сумісництвом - кореспондентом Ратнівської районної газети.

Із 1 березня 2009 року – заввідділом газети «Ратнівщина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus