USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Ківерців каналізація таки буде. Збудують за людські гроші

18 Березня 2010 13:02
Із ініціативи голови райдержадміністрації Леонтія Кричкевича в Ківерцях проведено збори жителів вулиці Незалежності для створення кооперативу для будівництва каналізації.
Ківерцівською міською радою вже виготовлено проект каналізування вулиці Незалежності та прилеглих до неї вулиць вартістю 2,4 мільйона гривень.
Роботи повинні фінансуватися за рахунок субвенції державного бюджету та коштів місцевого бюджету. В зв’язку з відсутністю фінансування та з метою прискорення цих робіт було проведено такі збори.
Головою кооперативу обрано підприємця В’ячеслава Гута. Так, як вулиця Незалежності є центральною в місті Ківерці, то на зборах також обговорено питання щодо ремонту фасадів. Зокрема, зовнішньої штукатурки та побілки багатоквартирних житлових будинків за рахунок коштів населення при сприянні міської ради, - інформує прес-служба Ківерцівської райдержадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus