USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ВНУ вже знають, хто навчатиметься безплатно

23 Липня 2010 15:52
«Державне замовлення на 2010-2011 навчальний рік поки не надто відрізняється від минулорічного у ВНУ імені Лесі Українки»,– повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Слащук.

Про це повідомила служба інформації ВОДТРК.

За словами Слащука, найбільші шанси вступити на безоплатну форму навчання мають абітурієнти, які подали документи за напрямами підготовки: філологія, історія, географія, а також фізика і хімія.

За даними приймальної комісії, на сьогодні у ВНУ імені Лесі Українки на одне місце за держзамовленням претендує більше 10-ти абітурієнтів.

«Тим часом, для ЛНТУ державне замовлення на підготовку фахівців-бакалаврів на 2010-2011 навчальний рік скоротилося на п’ять місць для стаціонару і на 35 - для заочної форми навчання»,– повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Валентин Талах.

Але звертатися до міністерства із проханням виділити додаткові місця за держзамовленням в університеті не планують - натомість знизили оплату за навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus