USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Укрзалізниця подарувала ковельчанам каретку «швидкої»

24 Червня 2010 12:04
Львівська залізниця придбала для вузлових лікарень у Ковелі нову каретку «швидкої допомоги» - автомобілі передали медикам, щоб розвантажити службу невідкладної допомоги для помочі хворим залізничникам.

Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

Новенька «швидка допомога» російської марки «Газель» призначена для транспортування важко хворих у медичні заклади. На придбання та оформлення нової каретки «швидкої допомоги» Львівська залізниця витратила 150 тисяч гривень.

Головний лікар Ковельської вузлової лікарні Володимир Савицький, отримуючи подарунок, сказав, що їх машина поїде на перший виклик протягом тижня.

«Я щиро вдячний керівництву Львівської залізниці, Дорожньому комітетові профспілки, начальнику Рівненської дирекції залізничних перевезень за подарунок, який здатен реально рятувати життя і покращувати здоров’я залізничників і всіх наших пацієнтів-ковельчан», - сказав під час урочистого вручення подарунка Володимир Савицький.

Довідково:

Вузлова лікарня станції Ковель забезпечує до 200 відвідувань хворих на добу.

Лікарня має стаціонар на 120 ліжкомісць і сім автомобілів «швидкої», які виїжджають на виклики та транспортують хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 24 Червня 2010 18:18
А що таке "каретка" швидкої? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus