USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Устилузі затримали майстерків на 60 тисяч

9 Серпня 2010 14:45
Ягодинські митники митники міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» вилучили дві партії металевих шпателів для укладання керамічної плитки на майже 60 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба Ягодинської митниці.

Затримання відбулось у тісній співпраці з СБУ та прикордонниками.

Будівельний реманент намагались ввезти в Україну два жителі Харківської області, один з яких безробітний, а інший – тренер у спортивному товаристві.

Чоловіки перетинали кордон на двох автомобілях «Мерседес», в яких було майже по 2 тонни будівельних шпателів. А у митній декларації кожен з водіїв вказав удвічі меншу вагу товару.

«Згідно із законодавством, на групу товарів, до якої входять шпателі, митна вартість нараховується виходячи з ваги, а не на одиницю товару. Тому порушники митних правил, напевно, і спробували «заощадити», вдвічі занизивши вагу шпателів. Проте чесно вказали їх кількість», – повідомив виконуючий обов’язки начальника автопереходу «Устилуг» Євген Король.

Саме тому вантаж в обох випадках вилучено до рішення суду. Складено протоколи про порушення митних правил.

Загальна сума вилученого будівельного приладдя склала майже 60 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кирило Показати IP 9 Серпня 2010 18:40
Друзі мої, в українській мові немає слова "мастерок." Є слова "кельма" і "кельня." Раджу вам частіше заглядати в словники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus