USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Воду екологи перевірили, але чому загинула риба - не кажуть

16 Липня 2010 16:57
Держекоінспекція на Волині повторно обстежила річку Неретва, де на початку липня загинула риба і не виявила нових фактів її загибелі.

Про це 16 липня повідомила прес-служба Держекоінспекції у Волинській області

Нагадаємо, що у річці Неретва Любомльського району Волинської області на початку липня загинула риба . Екоінспектори з комісією тоді обстежили річку, відібрали проби поверхневої води. І хоч і зафіксували, перевищення гранично допустимих концентрацій сольового амонію, фосфатів та заліза, проте запевнили, що ці перевищення не можуть істотно вплинути на причину загибелі риби.

Окрім того, Державна екологічна інспекція у Волинській області 14 липня відібрала проби вод для контролю у річках Турія, Неретва, Західний Буг, Прип’ять та озер Шацького Національного Природного Парку.

За попередніми результатами досліджень екологи повідомили, що рівнів високого чи екстремального забруднення водойм немає. Рівень розчинного кисню –в межах гранично – допустимої концентрації.

Разом з тим, екологи так і не повідомили, чи стала відома причина загибелі риби у Неретві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus