USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці шукали повій

2 Листопада 2010 17:26
Правоохоронці Волині організували та проведели комплекс оперативно-профілактичних заходів щодо відпрацювання оголошень у всесвітній мережі Інтернет та друкованих ЗМІ з пропозиціями інтимного характеру.
На початковому практичному етапі співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС України у Волинській області у рамках оперативного обліку через мережу Інтернет провели декілька оперативних закупівель продукції порнографічного характеру і творів, що пропагують культ насильства та жорстокості, повідомляють у ВЗГ УМВС України в області.
У ході проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено 224 одиниці дисків із записами забороненої продукції на суму понад чотири тисячі гривень. За даним фактом порушено кримінальну справу.
Крім того, за вчинення такого роду злочинів правоохоронці затримали 30-річного львів’янина, який виготовляв, зберігав і розповсюджував продукцію порнографічного характеру.
Зокрема, під час затримання оперативники вилучили у чоловіка понад 270 оптичних дисків із записом відеопродукції, що пропагують культ насильства та жорстокості.
Наразі проти затриманого порушено кримінальну справу.
У ході проведення заходів із відпрацювання готелів, нічних розважальних закладів, саун, банно-оздоровчих комплексів, а також кільцевих доріг і вулиць обласного центру 12 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за зайняття проституцією.
Крім того, для проведення більш цілісного відпрацювання області працівники відділу залучили регіонального представника національної експертної комісії України з питань захисту моралі у Львівській та Волинській областях, спільно з яким проведено перевірку діяльності «секс-шопів» та книгарень.
За результатами перевірки складено п’ять актів «Про дотримання законодавства у сфері суспільної моралі».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Майкл Корлеоне Показати IP 2 Листопада 2010 17:39
А оперативну закупівлю повій здійснювали самі міліціянти чи задоволення отримував хтось інший? А порно хоч передивилися повністю?
komynist-ykrainez Показати IP 2 Листопада 2010 18:47
vze kotruj raz zvertajysja do pravooxoronnux organiv po dopomogy. vze naprotjazi roky v momy bydunky wo na Wunnu4enka 49, y kvarturi 17 oselulusja 4etvero div4at. vden jh ne 4ytu a vno4i v nux kiput "robota".... taksustu zily ni4 zaburajyt i pruvozjat nazad zux "krasyn", inodi v vuhidni dni vonu y neprustojnomy vugljadi stojat prjamo na "pjato4ky" pobluzy doma zaoho4yjy4i klientiv.... bydunok peretvoruvsja na bordel, i ze vse v zentri mista pobluzy PROKYRATYRU I MBC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))) Показати IP 2 Листопада 2010 22:50
нащо шукати? вони тут всі у списках фігурують. але ті, що на трасах, чесніші: вони своїм торгують )))
)) Показати IP 3 Листопада 2010 08:51
Наші правоохоронники самі "кришують" шлюхам.. Вже не раз в цьому переконувався..
неважно Показати IP 3 Листопада 2010 13:01
проституція з давних давен рахується ремеслом.Заробляє хто як може і де може.правда, не оподатковується і хтось на цьому добряче заробляє,а ділитись не хоче)краще б узаконили і 20% поставили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus