USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські рятувальники борються з повінню в Польщі

25 Травня 2010 09:47
Рятувальники обласного управління МНС у Волинській області вирушили до сусідньої Польщі для ліквідації наслідків тамтешньої масштабної повені.

Про це повідомила прес-служба МНС.

Разом із волинськими рятувальниками полякам допомагатимуть подолати стихію бійці ще чотирьох областей – Житомирської, Тернопільської, Хмельницької та Рівненської. Для цього сформований зведений загін МНС, що складається із 40 бійців особового складу.

Загін вирушив із Луцька до Польщі 24 травня, а наступного дня негайно розпочав рятувальні роботи.

Для боротьби з повінню в Польщі працює 18 одиниць техніки, серед якої мотопомпи та 13 насосних станцій ПНС-110. Кожна така станція забезпечує викачування 110 літрів води на секунду.

Попередньо до Польщі вже вирушила бригада з 27 українських рятувальників.

Поміч польським сусідам здійснюється згідно з угодою між урядами обох держав про співробітництво і взаємодопомогу у сфері попередження катастроф, стихійних лих та інших надзвичайних ситуацій, а також ліквідації їх наслідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вул. Тиха в Нововолинську Показати IP 25 Травня 2010 10:42
Чому волинські рятувальники рятують всіх, крім волинян? Півроку у воді стоїть наша хата, ходити по подвірю можна тільки по настилу, бо в чоботи вода набирається. Це все із-за того, що "команда Сапожнікова" так спланувала територію біля вулиці. Наші звернення до Сапожнікова йому до дупи. Приїхав весною, подивився і втік - до цього часу нічого не зроблено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus