USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський «Фронт Змін» подарував дітям «краплинку радості»

4 Червня 2010 10:22
У Міжнародний день захисту дітей представники волинського «Фронту Змін» завітали з подарунками до Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
У будні дітей, які потребують особливої турботи, представники Волинського «Фронту Змін» внесли краплинку радості. У Міжнародний день захисту дітей Олександр Пиза та член ради Волинської ОПП «Фронт Змін» Святослав Кравчук подарували набір солодощів та кольоровий багатофункційний копіювальний пристрій дітям, які проходять реабілітацію у Волинському обласному центрі ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
Лідери Волинського «Фронту Змін» мають сподівання, що подарунки сподобаються малечі та сприятимуть ефективній роботі Центру.
«Ніщо не може зрівнятися з дитячою посмішкою та вогником в маленьких очах. Дарувати приємні миті дітям – благородна справа. Вони потребують уваги, турботи та тепла, на яке ми не повинні бути жадібними, тим більше коли йдеться про малюків з певними обмеженнями», - сказав Голова Волинської ОПП «Фронт Змін» Олександр Пиза.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Відьмак Показати IP 4 Червня 2010 14:25
Який ідіот робить "хлопцям" кампанію? За такі фото - на палю!
OrestN Показати IP 7 Червня 2010 08:55
Чи міська влада думає про те що передусім пенсіонери кинуті на призволяще? Чи зможуть пенсіонери знову користуватись соціальним транспортом? Пенсіонери кажуть, що якщо рух тролейбусів не не відновиться - мер і його команда нехай пакують валізи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus