USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волиняни отримають пенсії за двома відомостями

1 Червня 2010 12:21
Підприємства Волині боргують 53 мільйони до пенсійного фонду.

Про це розповів на прес-конференції 1 червня начальник головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петро Філіпчук.

Мінімальний розмір пенсій із першого квітня становить 706 гривень. Для пенсіонерів, які отримували з початку року пенсію в розмірі 695 гривень, проводиться перерахунок.

«Виплата пенсій у червні розпочнеться четвертого числа. Виплата буде проводитись одночасно за основними та додатковими відомостями. До основних відомостей включено місячний розмір пенсії за червень 2010 року, щоб пенсіонери могли зорієнтуватися: який розмір їх пенсії суто за червень. До додаткових відомостей – доплату за березень-квітень 2010 року та всі донараховані суми пенсій», - розповів Філіпчук.

Він також пояснив, що у травні пенсіонери отримали перерахунок за січень-лютий та травень. Наступне підвищення пенсій відбудеться в липні. Із першого липня прожитковий мінімум встановлений на рівні 709 гривень.

На виплату пенсій у червні на Волині буде затрачено 296 мільйонів гривень. З них близько 30 мільйонів – на доплати.

Філіпчук розповів, що область забезпечує себе власними коштами на 44,7 відсотка. План збору до Пенсійного фонду виконує у повній мірі.

Крім того, борг волинських підприємств до Пенсійного фонду сягає майже 53 мільйони гривень. Із них 33 мільйони – борг міністерства вугільної промисловості.

Філіпчук запевнив, що правоохоронні органи мають інформацію про всіх боржників і з’ясовують причини несплати внесків до ПФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus