USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 1 січня платити за телефон можна тільки у банку

29 Грудня 2010 10:10
З першого січня 2011 року відділення «Телкомсервісу» - структурної одиниці «Укртелекому» - не прийматиме оплату за телекомунікаційні послуги. Оплатити послуги зв’язку можна буде через банківську мережу.

Як зазначає начальник по роботі зі споживачами «Телекомсервісу» Тетяна Сунак підприємство уклало договори із найбільшими банками в області, які прийматимуть плату за телефон без комісії.

До їх переліку потрапили: «Ощадбанк», «Приватбанк», «Форум», «Західінкомбанк», «Демарк» (лише у місті Ковель), «Хрещатик» (у місті Володимир-Волинський та Луцьк), «Укргазбанк», «Банк інвестицій та заощаджень», та «Фамільний».

В окремих банках за послуги телефонного зв’язку можна буде розплатитись не тільки у касі, а й з допомогою банкомату, зарплатної картки та через інтернет.

Процедура оплати послуг не зміниться – варто буде лише назвати свій номер телефону, адресу та ім’я. «Це дозволить відразу платити і за комунальні послуги і за телефон одночасно», - каже Тетяна Сунак.

Вона зазначає, що з допомогою банків і раніше можна було сплатити за телекомунікаційні послуги, проте здебільшого люди все одно ідуть у відділення «Телекомсервісу».

«На проспекті Перемоги, до прикладу, разом розміщені і наше відділення і банк, але люди все одно ідуть до нас», - каже Тетяна Сунак.

Вона пояснює, що таким чином підприємство хоче зменшити навантаження на свої відділення. Хоча клієнти від того тільки виграють - запевняють в Укртелекомі. Адже замість 23 відділень «Телекомсервісу» оплату за телефон прийматимуть близько 200 відділень банків у області.

У згаданих банках передбачається надання роздруківок телефонних розмов абонента, - додала Тетяна Сунак.

Окрім того, діє гаряча лінія, де кожному абоненту можуть надати потрібну інформацію щодо його телефонного рахунку. У Луцьку таку інформацію безкоштовно можна дізнатися за номером 170 та 176, по області - за номером 176.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
небайдужа Показати IP 29 Грудня 2010 10:18
але ж у банку доведеться сплатити додатково не 1 гривню зверху!
петро Показати IP 29 Грудня 2010 10:55
правильно зробили, бо вистоювати черги в телекомі було неможливо. Як не приїдеш то черга, приїжджаєш вдруге - знову черга.. завал.. щодо комісій банку, краще заплатити 1 гривню і не тратити часу на стояння в черзі.
okse Показати IP 29 Грудня 2010 11:00
приватбанк не бере комісій єдине що погано, в банках нараховується все і з авансом на наступний місяць, і за поточний місяць, а не так як в укртелекомі - лише за минулий місяць хоча якщо тепер є гаряча лінія, то можливо все буде інакше
толян Показати IP 29 Грудня 2010 13:14
А-Банк по пр. Грушевського також не бере комісій і суму можна сплатити яку скажеш. Черг практично немає, навідміну від ПриватБанку. Дуже зручно. Одним словом мені подобається всім рекомендую цей банк!:)
Дана Показати IP 29 Грудня 2010 20:29
Шановні, будьте уважніші... у статті ж сказано "прийматимуть плату за телефон без комісій"... а щодо авансу, то, наскільки я знаю, в Укртелекомі вже тривалий час нараховують і беруть оплату поточного місяця (яку називають авансом).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus