USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Залізничники розпродують абонементи на електрички та дизелі

8 Липня 2010 10:43
Львівська залізниця продовжує кампанію популяризації місячних, квартальних, піврічних, річних абонементних та пільгових абонементних квитків на проїзд у приміському сполученні – завдяки абонементам волиняни можуть за пільговими цінами купити собі 40 поїздок на місяць.

Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

У будь-якій касі залізниці пасажири можуть оформити повний абонементний квиток, вартістю 40 поїздок на місяць. Притім, без зазначення прізвища, що дозволяє передати абонемент інших пасажирам, скажімо, родичам.

Можна оформити й пільгові (іменні) абонементні квитки, вартістю 26 поїздок на місяць та квитки «вихідного дня» - вартістю 14 поїздок на місяць. Також залізничники закликають купувати студентські та дитячі абонементні квитки.

Такі проїзні документи дозволяють пасажирові економити час на очікування у черзі біля каси кожного разу, коли він вирішить скористатися залізничним транспортом, а також це значно дешевше.

Інформацію про вартість усіх видів абонементних квитків можна отримати в усіх касах Львівської магістралі.

Довідково:

Нововведення запровадили торік, наслідуючи досвід європейських країн Чехії, Швейцарії, Нідерландів.

Протягом 2009 року послугою абонементного квитка скористалися 3 823 пасажира, які сплатили за ці квитки загалом 410 тисяч гривень.

У першому півріччі 2010 року на Львівській залізниці продали 1765 абонементних квитків на понад 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus