USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заступник Колісника очолив управління екоінспекції

21 Червня 2010 18:01
Новим начальником обласного управління державної екологічної інспекції став Анатолій Гетьманчук – тепер уже колишній перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника.

Про це повідомила прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Хоча офіційного представлення Гетьманчука на новій посаді ще не було, проте 21 червня його урочисто проводжали з посади заступника Колісника.

Керівник управління лісомисливського господарства разом із колективом лісівників подякував Анатолій Гетьманчуку за плідну роботу, побажав звитяг на новій посаді начальника обласної екоінспекції.

55-річний Анатолій Гетьманчук вважається одним із найдосвідченіших лісівників Волині. Пройшов усі кар’єрні щаблі колишнього «Волиньлісу», обіймав посади головного лісничого та першого заступника управління.
Є фахівцем найвищої кваліфікації, якому давно пророкували місце начальника одного з управлінь краю.

За деякими даними, Гетьманчука призначили начальником обласної екоінспекції 21 червня. Днями має бути офіційне представлення на новій посаді. Він посяде вакантну посаду керівника екоінспекції замість Олега Кіндера, який пішов з посади за власним бажанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 21 Червня 2010 19:23
И щуку... в реку(вспомнился Крылов).
свій Показати IP 21 Червня 2010 19:42
Колісник класно устроївся
Знаюча Показати IP 22 Червня 2010 09:16
Професіонал справді, але як чиновник і людина - безхребетний. Кіндер хоч певну харизму мав, а цей так, за спиною старших...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus