USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали лучан, які «жнивували» на маковому полі. ФОТО

29 Липня 2010 12:50
Луцькі дільничні міліціонери затримали на вулиці обласного центру автомобіль, у якому троє молодиків перевозили наркотики.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .
При огляді автомобіля у зловмисників вилучили шприц із наркотичною речовиною бурого кольору, кілька невикористаних шприців та мотки бинта, просочені тією ж речовиною, що й у шприці.
Вилучене направлене для дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в області.

Як повідомив начальник ВБНОН обласного УМВС полковник міліції Василь Коваль, зловмисники затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Луцького міськвідділу міліції.

«При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками ОВС було встановлено особи затриманих. Ними виявились жителі обласного центру. Усі вони перебувають на обліку в наркологічному диспансері. Крім того, раніше уже мали проблеми із законом», – розповів Василь Коваль.

37-річний затриманий Олександр розповідає, що наркотичну речовину тримав для себе. Буцімто він скаржиться на болі у ногах, а рідина з макової соломки, яку прикладає до ураженого місця, допомагає йому зняти цей нестерпний біль.

Своєї вини зловмисники не визнали. Кажуть, що не мали наміру збувати наркотичну речовину. Розповідають, що натрапили на макове поле десь у Рожищенському районі. Там і вирішили надрізати макові стебельця та ними просочити бинти.

Втім, у правоохоронців щодо цих пояснень є інші думки. Працівники ВБНОН уже неодноразово стикалися з такими випадками. І всі вони мали інше завершення.
«Бинти з речовиною, як правило, везуться у безпечне місце, там виварюються. До отриманої суміші додають іще деякі «інгредієнти», які у повному завершенні утворюють так звану «ширку». А це, як відомо, небезпечний наркотик, від якого обриваються життя», - зазначили міліціонери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 29 Липня 2010 13:06
Интересно было бы посмотреть на этот "огляд автомобіля". Наркоманов конечно ловить надо, но менты всегда превышают, и это тоже преступление. Лично я никогда на открываю сумок, бардачков и прочих мест хранения вещей в авто. Всегда предлагаю составить протокол, пригласить понятых, предъявить санкцию суда. Или провести досмотр сотрудникам милиции лично, под прицелом моего фотоаппарата. Как правило отказ и под нос:"Щасливої дороги".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus