USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завдяки міні-ярмарку семеро горохівчан знайшли роботу

7 Липня 2010 13:55
У Горохівському районному центрі зайнятості запроваджено щотижневе проведення міні-ярмарків вакансій.

Про це інформує обласний Центр зайнятості .

Ярмарок вакансій 6 липня відвідали 15 безробітних та незайнятих громадян. Четверо безробітних виявили бажання працювати на громадських роботах в сільськогосподарських підприємствах району ПОСП «Мрія» та СФГ «Ніка» за кошти роботодавця.

Іще троє шукачів роботи працевлаштувалися економістом на АТ «Горохівське АТП-10764», листоношею – у відділення зв’язку «Укрпошта», підсобним робітником - на ТОВ «Волиньагро».

Решта безробітних, котрі не підібрали роботу на міні-ярмарку, отримали інформацію щодо можливості працевлаштування за межами району. Вони залишили в центрі зайнятості резюме для пошуку роботи, отримали консультаційно-інформаційні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus