USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злочинців ловлять велосипедисти. ФОТО

22 Липня 2010 09:29
Екіпаж патрульно-постової служби Луцького міськвідділу міліції - інспектор Юрій Баран, інспектор Віктор Денисюк та інспектор Василь Климюк - на гарячому затримали трьох крадіїв і отримали за це грошову премію.
По це інформує прес-служба обласного управління МВС.
На черговому розводі патрульних нарядів перед початком несення служби заступник начальника УМВС Микола Лисюк заохотив вищезгаданих працівників грошовою премією.

«Діяльність патрульної служби позитивно вплинула на стан криміногенної ситуації на вулицях і у громадських місцях міста Луцька. Із початку року працівниками цієї служби розкрито більше 90 злочинів», - зазначив Лисюк.
Підполковник міліції підкреслив,що саме ввірений йому підрозділ – багатофункціональний та мобільний. На сьогодні тут створені найнеобхідніші умови для швидкого реагування та повідомлення про скоєння злочинів.

«Нещодавно ми почали практикувати вело- та кінні наряди патрульно-постової служби, що дає неабиякі позитивні результати у нашій роботі», - зауважив начальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олеся Показати IP 22 Липня 2010 09:45
Ого,молодці.Бо, я сумнівалась, що з вело-міліціонерів буде толк.ТАК ТРИМАТИ!!!
Я Показати IP 22 Липня 2010 12:29
Шось я ні коней, ні патруля ще жодного разу не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus