USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Ковельщині поховали бійців 51 бригади. ОНОВЛЕНО

9 Вересня 2014 14:37
На Ковельщині вкотре проводжають в останню путь захисників своєї землі. Сумна звістка прийшла у родини військовослужбовців 51-ї механізованої бригади старшого солдата Олексія Тарасюка, сержанта Олександра Ярмолюка із Ковеля.

Вони віддали свої молоді життя за мир і незалежність України. Наші земляки були справжніми патріотами і назавжди залишаться в пам’яті Героями. Не стало турботливих синів, люблячих батьків і чоловіків, вірних друзів, надійних колег, достойних представників нашої громади, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.


Олексій народився 12 січня 1990 року у Ковелі, навчався у ЗОШ №5, освіту здобув у ковельському медичному коледжі. За спеціальністю - фельдшер.

Без батька залишилась 4-х річна донька.

Ковельщина попрощалась із воїном-контрактником, мешканцем села Майдан Ковельського району Павлом Редьковичем.



22-річний юнак, турботливий син та брат, вірний друг і справжній патріот своєї землі не міг залишатися осторонь того, що відбувається на Сході країни.

Після закінчення дев’ятирічки в Новому Масирі пішов навчатися у Луківське професійно-технічне училище №22. У 2011 році його призвали до лав Збройних Сил України.

Щирі співчуття рідним і близьким загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході. Світла пам’ять та вічна слава мужнім воїнам!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
рідним Показати IP 8 Вересня 2014 12:12
Щирі співчуття...
Тарас Чурило Показати IP 8 Вересня 2014 15:08
Цікаво, чи виплатить Порошенко сімям загиблих по мільйону? Адже він обіцяв застрахувати життя військовослужбовця на 1 млн грн вже 26 травня. Чи для того щоб прийти до влади всі методи годяться?
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 03:29
Віддали за мир і незалежність? Щось все більше з кожним днем переконуюсь що віддали за чиєсь бабло, бізнес, інтереси впливу...Шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus