USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Поховали волинянина, якого шукали 2 тижні

10 Вересня 2014 08:45
Бійця 51 ОМБ Романа Данилевича з села Облапи Ковельського району поховали вчора, 9 вересня на Волині.

«Рому, якого шукали сотні людей ще з 24 серпня... Шлях додому був довгий... Смерть від осколку, морг Старобешєво, морг Волновахи (в якому тіло сплутали і передали замість Мелітополя, куди поїхав брат на опізнання, в Мариуполь), морг Мариуполя, морг Дніпра..», - пише в мережі Наталія Соколова.

Мама Людмила, вся сім'я Романа, знайомі і родичі, волонтери зробили все , щоб знайти нашого героя і поховати вдома. СЛАВА ГЕРОЮ!!! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!


Окрім того, волонтер закликає повідомляти будь-яку відому інформацію про розшукуваних.

«За ці 16 днів спільного розшуку, брат і мама Данилевича подзвонили в наш Ковельський центр і надали на перевірку інформацію по іншим можливим загиблим волинянам, яка ретельно перевіряється! ЧОМУ Я ЦЕ ПИШУ? Тому що сьогодні не можна бути байдужими!!! Чужого горя не буває!!! Якщо у вас є точна інфа про розшукуваного, зателефонуйте !!! Морги переповнені неопізнаними тілами... Хлопців треба опізнати та поховати... Але я надіюся, що знайдемо з нашого списку зниклих без вісті і живих», - резюмує Соколова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 11 Вересня 2014 10:04
Слава Героям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus