USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь попрощалась ще з одним бійцем

8 Вересня 2014 20:36
З Андрієм Комаристим, бійцем І батальйону 24 механізованої бригади, який загинув на Сході, попрощались сьогодні, у Нововолинську. Про це повідомляє "Нововолинський Інформаційний портал".

Зі слів близьких, до того, як піти на фронт Андрій працював підземним електрослюсарем на шахті № 1 "Нововолинська".

"Ми з тобою не один рік захищали честь нашої ДЮСШ. Думав, що колись ми зустрінемось нашим "стареньким" складом і поганяємо м'яча. Але одного гравця вже не буде. Вічна пам'ять тобі. Спи з миром. Герої не вмирають! Вмирають вороги!" - пишуть друзі на сторінці Андрія в соцмережі.

Поховали солдата сьогодні на місцевому кладовищі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарас Чурило Показати IP 8 Вересня 2014 20:50
Жахливо. Хто відповідатиме за тисячі смертей?
толкунебуде до Тарас Чурило Показати IP 8 Вересня 2014 22:31
А ніхто не відповідатиме. Так само як за майдан. Тут вибір невеликий або відділяти колючкою цю ракову пухлину і займати оборону,або перемістити керівництво АТо на передову і самим брати управління операцією в руки патріотів, слава Богу є достатньо адекватних командирів. Зараз тільки сліпий і глухий не помічають 'зливу'.
Лучанка Показати IP 8 Вересня 2014 20:52
Боже милий, яке миле молоде дитя! Нехай Твоя душа попаде у Рай! Як ці просовєтські пропутівські нелюди можуть таке робити? Сльози течуть, серце болить. Боже, почуй стогін українців!!!
Дончанин до Лучанка Показати IP 8 Вересня 2014 23:14
коментар було видалено
Наташа Показати IP 10 Вересня 2014 16:54
Справжній Герой!!!Помер за Україну....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus