USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00
Mark: Портніков: Правильне рішення для України - дострокові парламентські і президентські вибори
29 Листопада 2016 10:43
0
Журналіст Віталій Портніков у себе на сторінці у Фейсбук висловив думку, що єдиним правильним вирішенням політичної ситуації в країні можуть стати дострокові парламентські і президентські вибори.

З його слів, такі вибори можуть стати своєрідним референдумом щодо висловлення довіри не тільки главі держави, але і його політичній силі.

«Если мы хотим не перетряски, а перезагрузки украинской политической жизни, то должны понять, что единственным решением могут стать одновременные досрочные президентские и парламентские выборы. Такие выборы могут превратиться в своеобразный референдум по доверию не только главе государства, но и его политической силе. Но готово ли к такой перезагрузке общество? Можно ли проводить такую тотальную перезагрузку в условиях социальной напряженности и военной опасности? Не приведет ли очередная борьба амбиций к краху государства?», - пише Портніков.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Українські дороги будують фірми-прокладки місцевих "царьків", які зацікавлені в тому, щоб одна й та ж автотраса ремонтувалася щороку. Депутати від…
Без виз, без формальностей. К формальностям я отношусь спокойно, для меня гораздо важнее символическое значение этого решения. Мы – часть…
Наступного сесійного тижня в Раді вспливе на поверхню коаліційний законопроект N6220 – "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України…
Коментарів: 1
ну ну Показати IP 29 Листопада 2016 12:02
теперішнього президента теж обрали не давши попередньому свій срок допрацювати хаха, і що маємо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus