USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
«ГУС Волинь» : На Волині оголосять тендер для програмістів
Запрошення організацій,які мають досвід розробки веб-сайтів та інформаційних порталів, до участі в тендерах у Волинській області

Проект: «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Субпроект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей у Волинській області»

Уряд України отримав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку позику №8475-UA від 19.03.2015р. на цілі проекту «Поліпшення здоров'я на службі у людей». Частина коштів цієї позики має бути використана для виготовлення інформаційних матеріалів, які є складовою частиною загальної інформаційної кампанії в рамках Субпроекту.

Група управління субпроектом у Волинській області запрошує охочих підтвердити свою зацікавленість щодо участі у тендерах для розробки web сайту.

Зацікавлені організації мають надати інформацію на підтвердження достатньої кваліфікації для виконання робіт, а саме:



  • Досвід роботи на ринку розробки веб-сайтів та інформаційних порталів не менше 5 років

  • Кількість розроблених та впроваджених веб-сайтів та інформаційних порталів не менше 5 проектів (надати перелік розроблених веб-сайтів та інформаційних порталів із зазначеннях інтернет-посилань/веб-адрес на них)



Відбір здійснюватиметься відповідно до Керівництва Всесвітнього Банку: «Керівні положення: Закупівлі за позиками МБРР та кредитами МАР» (січень 2011 року, зі змінами станом на липень 2014 року).

Зацікавлені організації можуть отримати додаткову інформацію з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю за тел.. (0332) 777-207.

Листи-зацікавлення мають бути надіслані до 01.11.2016 року на ел. пошту Субпроекту

[email][email protected][/email]. до уваги консультанта з закупівель Нестеренко Ігоря.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Листи-зацікавлення мають бути надіслані до 03.06.2016
Зацікавлені організації можуть отримати додаткову інформацію з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю за нижчезазначеною адресою та за тел.…
Благодійна акція «Здай кров солдату» стартувала на Волині. Громадські діячі, активісти, медійники здавали кров для воїнів, які захищають цілісність і…
Коментарів: 1
43 Показати IP 25 Жовтня 2016 23:39
"веб-розробник" і "програміст" взагалі-то не одне і те ж. Зовсім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus