USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25
Як шахраї дурять нас: Родинний клуб
20 Листопада 2016 21:23
0
Родинний клуб.

Хочеться розпочати так: кожному з нас хотілось би виграти якусь велику суму в лотереї, машину, квартиру і т.д. І інколи ми надсилаємо по акціях промокоди, та беремо участь в акціях. Тут, звичайно, виграють не всі. А коли в тебе просто лежить телефон і тобі приходить повідомлення, що ти виграв певну велику суму, це звичайно може аби-неяк порадувати. Але не все так добре.

На минулому тижні мені зателефонувала мама ввечері, і під час розмови вона мені повідомила, що їй прийшла смс від абонента "Родинний клуб", у якій значилось, що вона саме виграла 409 000 грн випадковим чином. Я звісно запитав, чи ви не відсилали нічого нікуди і чи не телефонували до них. Мама повідомила, що ні, хотіла почути мою думку.

Я попросив продиткувати цей номер, та так, як я не зрозумів спочатку, як називається організація, повторно її назву. Отримавши номер (до речі, що вперше здивувало, це був номер у форматі 0 800 та ще й безкоштовний), я вирішив зателефонувати. Але, спочатку, звашивши всі аргументи, я вбив в пошуку даний номер... відповіді були такі, як і були очікування - шахраї, просто розвод і т.д.

І все таки, мені було цікаво, що ж це насправді за розвод.

Набравши даний номер зі стартового, на якому на рахунку були одні нулі, (зазначу я телефонував не з того номеру, на який прийшла смс!) цей номер справді був безкоштовний. Після п’яти хвилин очікування на лінії, чоловічий голос привітався зі мною.Я повідомляю йому, що я отримав смс про виграш.Чоловік, без всякого сумніву і перевірок (все таки, мала б бути перевірка номеру, на який прийшла смс) повідомляє, що мій (саме цікаве) номер випав рандомним числом і я виграв 409 000 грн.

Під час спілкування повідомляє, що мені потрбно десь зареєструватись, і це зможе зробити тільки Він.

Поспілкувавшись хвилин так 5 з ним, він повідомляє, що протягом 10 днів мені зателефонують і повідомлять коли буде зустріч у Києві. Що найбільш вразило мене, що коли оператор замовкав на пару секунд під час розмови, було чутно, що його колега, жінка, повідомляла таку саму інформацію ще якійсь людині.

Розуміючи, що вони думали, я не чую інших розмов, я прощаюсь з ними, і думаю, що це просто кінець історії.

Але це було не все.

Сьогодні, відпочиваючи, о 12:40, відбувається виклик з прихованого номеру. Піднявши слухавку, мені пані оператор швиденько пробурмотівши назву фірми, яку вона більш не змогла повторити, пояснює мені, що тепер мій виграш становить 39000 (!!!!) грн.

Швиденько в нах ставка впала.

Але тепер ця фірма "ХХ" (назвемо її так), займається ще й парфумерією і супутними речами.

І повідомляють, щоб отримати мені (ну це просто вбило мене) запрошення на вручення мого виграшу, я повинний замовити один із трьох подарункових наборів, вартістю 499 грн, в якому також буде

знаходитись запрошення від гендиректора (розсмішили ж таки).

Пробурмотівши мої дані, запевнили мене знову в тому, що гендиректор має зателефонувати до мене 29 листопада і набір (із золотим таки запрошенням) буде відісланий в Луцьк.

Звичайно, історія ще не закінчена, далі ще буде, напевно в віторок я зможу подивитись на те, що ж вони мені вислали.

За ніяки набори звичайно, я не збираюсь платити.

Просто мені вже набридло, що простих людей збираються обманювати і виманювати гроші такими способами.

І зверніть увагу: за роки проживання в місті і маючи тут дуже багато друзів, колег, знайомих, ні в кого ще не було такого випадку.

А в селі - чуть півсела не мільйонери, володарі престижних позашляховиків і т.д.

І мене реально почало дратувати.

Хочеться хоч одних спробувати вивести на чисту воду і щоб вони отримали по заслугах.

Продовження буде...

P.S До речі, є скріншот самої виграшної смс та запис розмови, де вони розповідають за набори.

Якщо буде кому цікаво буде, в продовженні завантажу їх..оціните)
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Родинний клуб. Хочеться розпочати так: кожному з нас хотілось би виграти якусь велику суму в лотереї, машину, квартиру і т.д.…
У Луцьку перевірили торгові кіоски та заклади відпочинку. З’ясувалося, що частина з них працюють з порушенням законодавства
Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Квітня 2018 16:56
я думал ето нормальные люди а ето лохотронщики такиеже как увесь киев БАНДА сколько содрали денег а выграша так и нет ЛЮДИ НЕВЕРЬТЕ ЕТОЙ БАНДЕ ТАКЖЕ И ЛОХОТРОН ЛОТО ЗАБАВА ГА*Ы
наталья Показати IP 23 Січня 2020 12:20
я тоже попала на развод родинного клуьа забрала посылок на сумму 5 тысяч а приз обещанный 370тысяч так и не вручилии ещё звонят и пишут смс что посылки на почте ещё меня ждут когда заберу вручат приз что делать?????????????
Мар'яна до наталья Показати IP 16 Січня 2021 09:50
Не верьте им, они хотят вос обмануть... Родинный клуб, имидж клуб, пошторг,это все одна контора сволочи
виктор до Мар'яна Показати IP 13 Березня 2021 19:13
я такжэ попал и кормили обещаниями.а когда оплатил последнюю посылку вообще замолчали.а какие были гарантийные обещания призовых в течение 24часов.лохотрон полнейший.
виктор Показати IP 13 Березня 2021 19:19
мошэнники и самые плохие люди.нет ни совести ни жалости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus