USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.55 40.90
  • PLN 10.22 10.40
Як шахраї дурять нас: Родинний клуб
Родинний клуб.

Хочеться розпочати так: кожному з нас хотілось би виграти якусь велику суму в лотереї, машину, квартиру і т.д. І інколи ми надсилаємо по акціях промокоди, та беремо участь в акціях. Тут, звичайно, виграють не всі. А коли в тебе просто лежить телефон і тобі приходить повідомлення, що ти виграв певну велику суму, це звичайно може аби-неяк порадувати. Але не все так добре.

На минулому тижні мені зателефонувала мама ввечері, і під час розмови вона мені повідомила, що їй прийшла смс від абонента "Родинний клуб", у якій значилось, що вона саме виграла 409 000 грн випадковим чином. Я звісно запитав, чи ви не відсилали нічого нікуди і чи не телефонували до них. Мама повідомила, що ні, хотіла почути мою думку.

Я попросив продиткувати цей номер, та так, як я не зрозумів спочатку, як називається організація, повторно її назву. Отримавши номер (до речі, що вперше здивувало, це був номер у форматі 0 800 та ще й безкоштовний), я вирішив зателефонувати. Але, спочатку, звашивши всі аргументи, я вбив в пошуку даний номер... відповіді були такі, як і були очікування - шахраї, просто розвод і т.д.

І все таки, мені було цікаво, що ж це насправді за розвод.

Набравши даний номер зі стартового, на якому на рахунку були одні нулі, (зазначу я телефонував не з того номеру, на який прийшла смс!) цей номер справді був безкоштовний. Після п’яти хвилин очікування на лінії, чоловічий голос привітався зі мною.Я повідомляю йому, що я отримав смс про виграш.Чоловік, без всякого сумніву і перевірок (все таки, мала б бути перевірка номеру, на який прийшла смс) повідомляє, що мій (саме цікаве) номер випав рандомним числом і я виграв 409 000 грн.

Під час спілкування повідомляє, що мені потрбно десь зареєструватись, і це зможе зробити тільки Він.

Поспілкувавшись хвилин так 5 з ним, він повідомляє, що протягом 10 днів мені зателефонують і повідомлять коли буде зустріч у Києві. Що найбільш вразило мене, що коли оператор замовкав на пару секунд під час розмови, було чутно, що його колега, жінка, повідомляла таку саму інформацію ще якійсь людині.

Розуміючи, що вони думали, я не чую інших розмов, я прощаюсь з ними, і думаю, що це просто кінець історії.

Але це було не все.

Сьогодні, відпочиваючи, о 12:40, відбувається виклик з прихованого номеру. Піднявши слухавку, мені пані оператор швиденько пробурмотівши назву фірми, яку вона більш не змогла повторити, пояснює мені, що тепер мій виграш становить 39000 (!!!!) грн.

Швиденько в нах ставка впала.

Але тепер ця фірма "ХХ" (назвемо її так), займається ще й парфумерією і супутними речами.

І повідомляють, щоб отримати мені (ну це просто вбило мене) запрошення на вручення мого виграшу, я повинний замовити один із трьох подарункових наборів, вартістю 499 грн, в якому також буде

знаходитись запрошення від гендиректора (розсмішили ж таки).

Пробурмотівши мої дані, запевнили мене знову в тому, що гендиректор має зателефонувати до мене 29 листопада і набір (із золотим таки запрошенням) буде відісланий в Луцьк.

Звичайно, історія ще не закінчена, далі ще буде, напевно в віторок я зможу подивитись на те, що ж вони мені вислали.

За ніяки набори звичайно, я не збираюсь платити.

Просто мені вже набридло, що простих людей збираються обманювати і виманювати гроші такими способами.

І зверніть увагу: за роки проживання в місті і маючи тут дуже багато друзів, колег, знайомих, ні в кого ще не було такого випадку.

А в селі - чуть півсела не мільйонери, володарі престижних позашляховиків і т.д.

І мене реально почало дратувати.

Хочеться хоч одних спробувати вивести на чисту воду і щоб вони отримали по заслугах.

Продовження буде...

P.S До речі, є скріншот самої виграшної смс та запис розмови, де вони розповідають за набори.

Якщо буде кому цікаво буде, в продовженні завантажу їх..оціните)

У зв’язку з вищенаведеним подаємо позицію ТОВ «БЛАГО-ГРУПП»:

ТОВ «БЛАГО-ГРУПП» зареєстровано відповідно до чинного законодавства України, 17.12.2015 року. Основною діяльністю компанії є роздрібний продаж товарів широкого масового вжитку поштовим замовленням за системою посилкової торгівлі або через мережу Інтернет. ТМ «Родинний клуб» знаходиться у користуванні нашого Товариства на підставі Ліцензійного Договору.

З метою підвищення іміджу компанії та сприяння збільшенню обсягів продажу товарів, Товариство проводить на території України акцію програми лояльності серед своїх клієнтів, врученням призів особам, які визначаються Головними Переможцями (власниками призів) за умовами Акції.

Компанія адресує рекламно-інформаційні пропозиції із запрошенням придбати запропоновані товари за каталогами, за телефоном «гарячої лінії» або через мережу Інтернет.

На спростування вищевказаних пунктів наше Товариство повідомляє наступне:

1. Визначення власників призів проводиться прозоро та неупереджено, а саме: кожному замовленню, яке було оформлене та сплачене клієнтом за певні період/періоди (визначені в офіційних правилах Акції) присвоюється унікальний номер/номери, який/які співвіднесені з його номером в загальній базі даних, та які/який є неповторними/неповторним номером у списку клієнтів, що брали участь в акції. Список учасників акції та їх унікальні неповторні номери надаються кожному члену комісії в день визначення власників призів. Надалі, за допомогою прозорого барабану, у який поміщені футляри з цифрами від «0» до «9», випадковим способом із барабану дістаються кульки, в результаті чого формується номер, власник якого є Головним Переможцем певного призу. Визначення власників призів проводиться в присутності комісії, яка складається із запрошених клієнтів компаній, організаторів Акції та незалежного нотаріуса. Результати проведених акції, згідно Офіційним правилам, протоколюються, перевіряються, підписуються всіма членами комісії та нотаріально посвідчуються незалежним нотаріусом. Кожен бажаючий може ознайомитись із результатами проведених Акцій та із правилами на офіційному сайті компанії ТОВ «БЛАГО-ГРУПП»: www.rodynna.com.

2. За умовами маркетингової акції, один з Головних призів, станом на 2016 рік, складав 409 000 грн. та розподілявся між декількома Головними переможцями, які були визначенні за результатами Акції. Відповідно, сума виграшу кожного з них становила частину від вказаної, з урахуванням 19.5% податку та військового збору відповідно до чинного законодавства України (18 % податок з доходів фізичних осіб та 1.5% військовий збір).

3. Акція не є лотереєю або іншою, заснованою на ризику, грою. Участь в Акції є безкоштовною та добровільною: Організатор Акції не отримують винагороду від Учасників за їх участь в Акції.

4. ТОВ «БЛАГО-ГРУПП» здійснює свою діяльність та проводить Акції прозоро, згідно законодавства України. Компанія веде не лише прозоре визначення власників призів, а й прозоре нагородження про що свідчить рубрика «Приз Патруль», в якій власники призів надають особисте інтерв’ю та діляться своїми враженнями щодо участі в Акції. Випуски передачі транслювалися у ефірах Першого телеканалу, наразі їх можна вільно переглянути на каналі Youtube. Фото, відео-підтвердження факту нагородження, інтерв’ю з Головними Переможцями та їх родинами транслюються в рамках телепроекту на телеканалі «Перший національний» щоп'ятниці, в рамках телепередачі "Життєлюб" у рубриці «Приз Патруль» о 6.20, та у повторі щосуботи о 23.30 та щонеделілі о 7.20 ранку. Крім того, щодо достовірності виплат - це можливо перевірити запросивши копії документів про зарахування грошових коштів на рахунки Головних Переможців Акцій.

Зазначаємо, що за поширення неправдивої інформації порушник може нести цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність. На основі аналізу роз’яснень Пленуму Верховного Суду України, викладених у постанові «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи» №1 від 27.02.2009 р. (надалі за текстом – «Постанова»):

1. Належним відповідачем у разі поширення оспорюваної інформації в мережі Інтернет є автор відповідного інформаційного матеріалу та власник веб-сайту. (п. 12 Постанови),

2. Спростування має здійснюватися у такий самий спосіб, у який поширювалася недостовірна інформація. (п. 25 Постанови),

3. Також в п. 12 Постанови сказано, що якщо автор поширеної інформації невідомий, або його особистість, або місце проживання (Місцезнаходження) неможливо встановити, а також коли інформація є анонімною і доступ до сайту – вільним, належним відповідачем є власник сайту, на якому розміщений зазначений інформаційний матеріал, оскільки саме він створив технологічну можливість та умови для поширення недостовірної інформації.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Розповідаю про першу аферу, яка якраз ще не закінчилась
У Луцьку перевірили торгові кіоски та заклади відпочинку. З’ясувалося, що частина з них працюють з порушенням законодавства
Коментарів: 77
Ирина Петровна Показати IP 14 Липня 2017 17:37
А я довольна «Родинним клубом». Заметила, что у них хорошие наборы лечебной косметики с обезболивающим эффектом. Заказываю, по мере надобности. Спасают, если разболелись суставы, особенно при перемене погоды. «Родинний клуб» - компания стабильная, мои заказы всегда присылает вовремя в аккуратных посылках. А то, что большие денежные призы разыгрывает среди своих клиентов, так это же хорошо. Кому-то обязательно повезет.
Анатолий до Ирина Петровна Показати IP 14 Травня 2019 15:41
Здравствуйте Подскажите мне пожалуйста Я виїхав 370000 Как забрать наградуу
Лилия до Анатолий Показати IP 4 Червня 2019 20:17
Здравствуйте мне такое же письмо пришло . Это лохотрон .
Екатерина Показати IP 23 Листопада 2017 16:55
Аферисты чистой воды. моя бабушка вляпалась по самые уши. дома полно ненужного их товара( чаи, шампуни, пласт. чашки, полотенца, порошки, моющие и т.д.) целая стопка писем, куча звонков от любезных менеджеров Родинного Клуба!!! сообщающих о том что бабушка выиграла 350000 гр. но для того чтоб получить свой приз она обязательно должна заказать у них товар. после их звонков с телефона снимают деньги в полном размере, еще и остаешься должен! Родинный клуб - это мошенники и аферисты в аду им гореть за свои поступки!!!!!
Андрей до Екатерина Показати IP 27 Травня 2018 03:00
Тоже самое ..и говорили машину дадут и 37000грн .и всьо найобка
Тамара Показати IP 26 Листопада 2017 14:26
Я не пойму, как некоторые люди хотят разоблачить аферистов, не участвуя в разводе?? Для этого просто необходимо выполнять все условия акций, чтобы схватить за руку (вернее, за язык) и сказать: вот здесь вы меня конкретно надули, я выполнял все условия, а вы меня лоханули. И тогда можно с чистой совестью заявлять, что в этой игре вы играли честно, а партнёр мухлюет. А если вам предлагают покупать товары втридорога, вы можете купить то же самое в магазине рядом буквально за копейки, то екужели неясно, что это лотерея, и повезёт единицам?? Не играете в лотерею - не играйте, но и обвинять в обмане не смейте, пока не выполняли свою часть условий. Я "спрыгнула" с 4-х таких акций, изрядно потрепав свой бюджет, но сделала я это только после того, как смогла убедиться, что это развод. Когда вы играете на выигрыш, будьте готовы к потерям. Хотя я по натуре не игрок, тем более на деньги, но влезла в эту игру и понимаю, что ответственность беру полностью на себя.
Тамара Показати IP 26 Листопада 2017 14:28
Екатерина, насчёт платы за звонки разберитесь. Есть бесплатные звонки, номер начинается с 0800, и есть платные. Кто вам виноват, что вы не разобрались?
РУСЛАН до Тамара Показати IP 15 Червня 2018 14:36
"Я не пойму, как некоторые люди хотят разоблачить аферистов, не участвуя в разводе?" - )))) Например, голову включать!
Сергій до Тамара Показати IP 17 Січня 2020 22:11
Мене зараз тоже напевно дурять.
Анонім до Сергій Показати IP 22 Травня 2024 10:12
Імені тільки що подзвонили,я виграла 370 тисяч,підтвердила замовлення яку вони в тюхали на 730 грн,але нехай присилають, я все одно не заберу її))))
алина Показати IP 9 Січня 2018 12:47
разводите людей
Алла Показати IP 8 Лютого 2018 23:46
Усі переможці акціі родинного кпубу,як не Донецькі то Харківські..... Розвод чистоі води і люди яких не існує... вигідно
ВАЛЕРІЙ Показати IP 18 Травня 2018 17:08
Родинний клуб ЛО"ОТРОН тим більш конкретний.Вони працюють для С*ПАРІВ. І хто потрапив підіхній вплив то ті особи ВЛИПЛИ. Кожен раз щось потрібно підтверджувати хотя е переможцем.
ВАЛЕРІЙ Показати IP 18 Травня 2018 17:16
А головне розсилають всім шо вони переможці.Не вірте цим ОСОБАМ поіншому іх назвати не можливо .
РУСЛАН Показати IP 15 Червня 2018 14:37
УКРАЇНА!
Ольга до РУСЛАН Показати IP 11 Липня 2018 12:47
Вы не подскажите их контактный телефон Родинного клуба бесплатный. Спасибо.
Анонім до Ольга Показати IP 8 Лютого 2019 13:35
0800300105
Ігор до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2019 13:59
Номер вищє... 105 - оператор для замовлення товару, 010-майже такий самий, якщо є питання-скажуть пишіть лист наадресу02300КиївА/С 123або 125і все
Виктория до Ольга Показати IP 13 Квітня 2021 13:36
080030 3320
РУСЛАН Показати IP 15 Червня 2018 14:38
Родина!
Мария Показати IP 6 Серпня 2018 13:48
Чистий Лохотрон Вони навить суму виграшу кожний раз присилали иншу .А телефонуэш им то отговорки ризни .Якби було правда вси були б багатиями.
Алиса Показати IP 8 Жовтня 2018 21:52
Разводняк чистой воды. Присылают документы,что якобы я победитель 370000 грн. Уже деньги проверили или не фальшивые, но служба безопасности финансового учреждения не разрешает без моего подтверждения вынести деньги из банка. Я должна заполнить лист и обязательно заказать товар. Если я выиграла так выдайте мой выигрыш. Почему я должна 100 раз что то заказывать. Короче развод
николай Показати IP 7 Листопада 2018 22:15
Действительно ! Обманывают людей вынуждая брать их товар , который гораздо дешевле в любом магазине . Причём , уверяя, что Вы лучший победитель только надо заполнить ещё вот такую форму , естественно при этом надо заказать товар .который никому не нужен. Так будет повторяться бесконечно.И Вы надеясь укрепить своё финансовое положение , только усугубите его ещё больше . Я знаю людей которые потратили по 50000 - 60000 гривен , участвуя в этих акциях по 2 - 3 года . Теперь чертыхаються ,плюются проклиная как Родынный клуб , Имидж клуб ,Пошторг . Люди не ведитесь на эти акции , полнейший развод.
Лідія Показати IP 8 Лютого 2019 13:44
І як вивести їх на чисту воду ??? Та повернути свої чи малі кошти ??? Підскажіть будь ласка хто знає ,дуже вас прошу !!!
лiка до Лідія Показати IP 19 Березня 2020 17:18
вони вже добралися до мене приставте
Петро Р, жИПОМИР Показати IP 9 Лютого 2019 11:18
яТАК
Петро Р, ЖИТОМИР Л Показати IP 9 Лютого 2019 12:06
Я ТАКОЖ МАВ I ЩЕЗАРАЗ МАЮ СТОСУНКИ З ДАНИМИ АФЕРИСТАМИ ,МЕН I ПОТРИБН I БУЛИ ГРОШ I НА ОПЕРАЦII НА СЕРЦ I -А ЦЕ Б IЛЬШЕ 500ТИС ГР, А IХ ЯК У Б IЛЬШОСТI УКР ЧЕСНИХ ГРОМАДЯН НЕ МАЕ Я Р IШИВ .ЩО МОЖЕ ЩАСТЯ УСМI ХНЕТЬСЯ I МЕН I ПОВЕЗЕ ЗЕ В РЕЗУЛЬТАТИ I М IДЖ КЛУБ РОДИННИЙ КЛУБ ДОДОМУ, РЕЧ I ДО РЕЧ I ПОШТОРГ МОНАСТИРСЬКИЙ ДАР, I ТД, ЩЕI Х ДЕСЬ 8 Р IЗНИХ КЛУБ IВ -АФЕРИСТ IВ ГРОШ I Я БРАВ У БАНКАХ А ЦЕ -ДЕСЬ УЖЕ ВСЕ РА ЗОМ З МО IМИ М IЗЕРНИМИ ПЕНС IЙНИМИ КОШ ТАМИ ВМЕНЕ ЗАБРАЛИ БI ЛЬШЕ 25 ТИС. ДОЛ . ТАЙ ЩЕ ЗАНЯВ Й СУС IД IВ БIЛЬШЕ 35 ТИС, ГРН, ЯК ЦЕ МЕН I ПРИЙДЕТЬСЯ ВЕРТАТИ БАНКАМ, А ГОЛОВНЕ ЛЮДЯМ--НЕ ЗНАЮ, ПРИЙДЕИЬСЯ УХОДИТИ З ЦЬОГО ДИБ IЛЬНОГО СВИТУ ,НАЩО ДИВИТЬСЯ НАША " ШАНОВНА" ВЛАДА .
Роман до Петро Р, ЖИТОМИР Л Показати IP 20 Лютого 2019 19:09
Добрий вечір. Я редактор телепрограми "Контролер" (виходить в ефірі каналу Україна). Ось моя електронна адреса: [email protected] Ми зараз готуєемо передачу на цю тему. Напишіть мені, будь ласка, свій номер телефону
chat GPT до Петро Р, ЖИТОМИР Л Показати IP 6 Березня 2023 13:06
Курс валют меняется каждый день, но на момент написания ответа (6 марта 2023 года) 500 000 грн в долларах США в 2019 году составляли бы примерно $19,385.24.
Анонім Показати IP 10 Червня 2019 14:56
0800305020 Отримала від Родинний клуб смс про виграш і прохання передзвонити на цей номер., Добре що зайшла в інтернет!!Отримала повну картину про Родинні клуб
Людмила Показати IP 10 Червня 2019 15:00
Отримала смс від Родинні клуб про виграш і прохання дзвонити на номер 0800305020..Добре , що зайшла в інтернет і прочитала думки людей.. Аферисти продовжують шукати жертви..
Діма Показати IP 13 Червня 2019 14:58
1. Получаеш СМС с текстом что ты выиграл КУЧУ денег, подробности по бесплатному телефону. 2. По телефону тебя уверяют что система случайным образом выбрала тебя и для проверки адреса доставки , счета и другой чушы в ОБЕЗАТЕЛЬНОМ порядке нужно сделать заказ ихней продукции ( стартует где-то от 200грн. и выше). 3. Обычно пункт 2. повторяется несколько раз под разными предлогами. ( Проверка счета-куда перевести, передача секретного КОДА бо надёжнее переслать почтой в секретном чемоданчике, и тому подобно)
Валентин Показати IP 18 Червня 2019 20:24
В Київ і теж розводять таким чином
луценко андреи Показати IP 3 Липня 2019 18:25
мне тоже пришло письмо о том что я стал обладатель 370 000 тысячь гривен даже прислали сертификат на получение денег 27 июня но уже 5 июля а я бабло так и не получилю
александр Показати IP 9 Липня 2019 22:04
ну да,ну да.попользуйтесь их товаром ,смотри и что-то выскочит на теле!где их сертификаты были куплены?а письма,уверяю,что это сплошной лохотрон!!!
Светлана Викторовна Показати IP 16 Липня 2019 17:01
Здравствуйте!12,06,2019 я получила sms из имидж клуба сообщение , что я выиграла 350000 грн, но надо сделать заказ,получила посылку,в ней снова предложили сделать заказ и появился Родынный клуб,потом Речи до речи,потом Пошторг, и везде я была победителем и выиграла большие суммы,Всего потратила около 5000грн У всех один адрес: а/я Киев 02300 накажите мошеннсионеровиков, в основном они выходят на пенсионеров Мой телефон +380637412716
Станислав Показати IP 18 Липня 2019 11:16
Интересно.а сколько это ворье отстегикает службам которые должны отлавливать это воровское отребье.
Христина Показати IP 23 Вересня 2019 19:08
Та ж сама ситуація.Це лохотрон.
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2019 14:06
Судячи з тобо що робиться, немалі, і всім ім вистарчає
... Показати IP 2 Грудня 2019 22:55
Так что вы хотите?! Вы и есть ЛОХИ! Вас и разводят.. сами виноваты.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2019 22:57
Моя свекровь все деньжули спускает. Дома крема...А внукам место подарков дарит Гемоглобин попить...
Ігор Показати IP 17 Січня 2020 05:09
Родинний клуб це аферисти. Я теж купився, але на всяку дію є протидія. Вони задобали дзвінками, СМС повідомленями, що я виграв 370000 грн. і завжди треба купити якусь хрінь. Тепер я роблю так, роблю замовлення "Нова пошта" і не забираю, не оплачую їхню хрінь. Нехай вони вони сплачують за пересилку перевізнику. ЯКЩО МИ ВСІ ТІ, ЩО ПОТЕРПІЛИ ВІД ЇХНІХ АФЕР БУДЕМО ТАК РОБИТИ МИ ЇХ КИНЕМО НЕ НА МАЛУ СУМУ. Гроші не вернем, але відібєм бажання дурити нас. Тай вони перестануть заробляти.
Анонім до Ігор Показати IP 1 Березня 2020 19:30
вы правы. разводилы.
Наталя до Ігор Показати IP 29 Жовтня 2021 11:57
Підтримую,я теж так зробила
Любовь Показати IP 1 Березня 2020 19:29
тоже попалась на такую удочку, каждую неделю высылали стопку бумаг и каждый раз должна сделать заказ не менее чем на 310 гр, делала так же как предыдущий - Игорь , выписывала и не забирала. По - моему у них товар никто не берет поэтому они впаривают его всем. это у них через неделю надо заказывать товар, вообщем развод конкретный.
любовь Показати IP 15 Березня 2020 14:04
Я тоже попалась на эту удичку. Мне голову морочат с августа прошлого года. И я все время у них переможець. Но выигрыша, который я якобы выиграла, даже и непредвидится получить. И еще, возвращала посылки, но деньги мне никто так и не вернул. А времени прошло уже с декабря прошлого года довольно прилично. А еще одну посылку мне присылают обратно уже третий раз, за которую я должна оплачивать доставку. А некато Капустян мне ее возвращает назад нежелая ее забирать назад, так как мне не подошел ихний товар. Может кто знает, каким образом можно на них воздействовать, подскажите. Или давайте все, кого они развели, соберемся и подадом иск, что они аферисты. Пусть хотябы вернут потраченные деньги
нина Показати IP 7 Жовтня 2020 18:30
мне с августа 2020 шлют приглашения очень срочно получить 370000 грн росто достали понятно ЛОХОТРОН
Семён Показати IP 12 Січня 2021 13:25
Обманывают бедных пенсионеров и не кто с этим нечего не хочет делать...
Таня Показати IP 9 Квітня 2021 09:16
Лохотрон кажете
Люся Показати IP 9 Квітня 2021 09:17
Привіт
Елена Показати IP 26 Липня 2021 22:10
romanbilinsky [email protected] Роман перезвони 0972628299
Андрій Показати IP 12 Вересня 2021 23:39
Ятожи думаю що найопка я граю но гроші тянут но нидают
Іван Показати IP 12 Жовтня 2021 10:27
Тепер шахраї з Родинного клубу змінили телефон на 0443002215. Куди дивиться так звана кіберполіція?
Виктория Показати IP 31 Жовтня 2021 23:18
Сейчас мне пишут и звонят, прийдет по почте их подарок, за который нужно заплатить 880 грн, и документы про выиграш, который они выбрали сами для меня так как я победитель...посмотрю.
Володимир до Виктория Показати IP 20 Листопада 2021 10:28
Вікторія, співчуваю! Маю досвід - вони знайдуть виправдання, чому неможливо виплатити приз! Відмовок сотні... Якщо є зайві гроші - грайте далі! (майстри маніпуляції!)
Наталія до Виктория Показати IP 10 Січня 2022 21:32
Ну і як,отримали приз?
Валентина Показати IP 22 Листопада 2021 08:55
Нормальна насправді компанія, дійсно є шанс виграти гроші, або лишитися з купленим лише товаром. В любому випадку, товар залишаеться у покупця. Вирішувати кожному, але от писати негатив, навіть не спробувавши - це трохи по диванному.
Николай Показати IP 22 Листопада 2021 10:37
Перечитал и статью, и все комментарии. Частично может вы и правы, но по факту оно не совсем так. Люди, которые играют, даже не важно во что, понимают, что каждый выиграть не может. Вот вы видите рекламу и цифры перед глазами мелькают, но это же не гарантированная выплата или выигрыш, это шанс, возможность получить. Не готовы рисковать, так не играйте. Риски они везде в жизни, а в игре тем более. Я сам участвую в программе лояльности и поверьте, что реальных победителей, которые получили деньги, довольно много. Пробивал по своим каналам и только подтвердил это.
Никита Показати IP 22 Листопада 2021 11:06
Считаю, что каждый сам выбирает играть или нет. Ведь бывает случаи что человеку сразу повезло и он выиграл огромную сумму или машину, а бывало что и с тысячного раза и рубля не выигрывали. Тут всё зависит от вашего везения и от настроения игры. Многие люди играют даже не ради этих денег, а просто ради адреналина, который они получают в момент этой игры, так что каждый сам решает готов ли он заплатить деньги за эти эмоции.
Егор Показати IP 22 Листопада 2021 12:41
Ну, тут фифти фифти, палка о двух концах. С одной стороны автор прав, но с другой есть в этом нюансы. Я бы сказал люди принимают участие в подобном больше ради эмоции, все таки всем хочется сорвать куш не прикладывая никаких усилий и стать победителем. Никто не заставляет людей в этом учувствовать, да и я верю, что можно выиграть. Сколько есть примеров как людям везло.
Наталія Показати IP 10 Січня 2022 21:27
А якщо відмовитися від посилки,яку мені збираються надіслати вперше?Не відкриваючи її,а просто відправивши назад,доки не пізно,як ви вважаєте,порадьте?Якщо я передумала після вище прочитаного?
Элина Показати IP 26 Січня 2022 12:38
Ой, столько комментаторов тут, я со многими не соглашусь, но многих я все таки поддержу. Вот почему некоторые не пишут, что здесь все честно? Мне кажется, что здесь больше ради эмоций это делают, ну и ради денег тоже. Люди конечно знают, что не все выиграют, кому-то повезет, а кому-то нет. Никого же не заставляют в этом участвовать, это выбор каждого. Много людей знаю и видела которые выигрывали, так что смотрите сами))
Ааа Показати IP 26 Січня 2022 12:41
Додати коментар: УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.
Valentyn Показати IP 26 Січня 2022 12:52
Вот мне интересно, люди которые пишут негативный отзыв на подобие " я не выиграл ничего или потратил много денег" они реально не понимали что любые игры это как "русская рулетка". Не все могут выиграть. Я прекрасно понимаю что хочется все и сразу. Но разве это реально? И винить в этом кого-то нельзя, потому что люди заранее знали что игры это всегда риск.
Анонім Показати IP 29 Січня 2022 20:52
Ярослав.До мене тоже з імідж клубу завітали посилку забрав другу повісили тільки мій телефон записуе всі розмови смс чекаю гроші а не буде то можна до суду
Яна Д Показати IP 16 Лютого 2022 10:51
Никогда не верила в подобные розыгрыши. И зря сомневалась. Посоветовала соседка, он выиграла приз, поэтому уверена в них. Сама пока не выиграла, но поучаствую еще раз, чем черт не шутит. Главное , что все прозрачно , поэтому тут надо надеяться только на удачу. Попробуйте и вы, а вдруг это именно Ваш выигрыш. Желаю всем удачи. Конечно очень мало шансов, так как участвует гораздо больше людей, чем призов, но по-моему все честно
Андрей Показати IP 16 Лютого 2022 11:14
Все, что написали авторы и комментаторы, что-то правда, а что-то нет. Так, например, не упоминается, что тут всё честно. Люди играют, чтобы полчить эмоции от этих игр. Все понимают что говорят в рекламе это не гарантия, а шанс. Хотите попытать счастье - играйте, не хотите - пройдите мимо, А то что есть люди выйгрывшие много денег, - я знаю это. Общался с таким.
Николай Показати IP 16 Лютого 2022 14:11
Думаю, что написанное в статье и в комментариях отчасти правда, но есть другая сторона вопроса. Никто не говорит о том, что тут всё честно в том смысле, что те, кто играет - не дураки. Они играют ради эмоций и драйва, прекрасно зная, что все не могут быть победителями. Реклама привлекает не стопроцентной гарантией, а шансом и это все понимают. Хочешь - играй, не хочешь - нет. Я верю в то, что победители были и есть, даже проверял по своим каналам и это правда! И да - я тоже участник программы лояльности, такое моё осознанное желание)
Тетяна Показати IP 17 Лютого 2022 14:20
Добрий день, не ведіться не цей незрозумілий виграш. Дзвонять і кажуть ви виграли 370 тис. Грн. Я розумію ,що безкоштовний тільки сир у мишоловці. Тому продовжую з ними розмову. Запититую -як це могло статися? Повідомляють якимось там випадковим образом. Реєструють ,кажу невірні дані і кажу невірну адресу. Вже за 2 дні вони мене встигли дістати! Дзвонить один оператор , каже що виграла 370 інший 470, ще інший 400 кому вірити??? Кажу їм що я повинна зробити щоб віддали мої гроші? Вони мені кажуть зарееструватися , якісь документи вишлють, і товар потрібно якийсь замовити за 800 грн,кажу- у мене зараз грошей нема, передзвоніть через місяць. Кажуть добре інформацію зареестрували. Після цьго вже 3 рази за сьогодні дзвонили і вимагали забрати виграш і запевняли що серйозна компанія . Перечитала всі до кінця повідомлення велика дяка автору цієї статті так як вони не можуть її видалить.!!!!!! Люди ,не ведіться і заощадите більше ніж витратили!!!!!!!! Люди які коментували це все під даною статею 16 лютого 2022 року хотять поліпшити рейтинг компанії. Хвате обдирати і так бідних людей!!! Українці не дурні!!!
Егор Показати IP 30 Серпня 2022 01:27
Мені теж звонили я упевняв що лахочь вони ні треба товар замовити добре замовив на 600 с чімось гривень і теж що документи там виграшні будуть так вже товар прийшов на почьту вже залишали повідомлення дзвонили щоб забрав посилку так на вибір був набір то я для здоров‘я узяв хлопець дзвонив казав все чінно законодавству не знаю я не вірю але завтра на почьту прийду попрошу оглянути як так то подумаю забрати чи ні як ні назад відправлю
Прр Показати IP 2 Січня 2023 20:34
Про
Лідія Показати IP 3 Вересня 2023 12:55
Це не сімейний клуб а шахрайський клуб +імідж +почторг клуб трійка жуліків і брихунів і треба обєднюваться і щось робить то що вони весь час обманють людей а особенно під час війни я чекаю коли до них в гості прийдуть наші герої і спитають що вони робили під час війни і потрібно щоб кореспонденти розказали як обманює шахрай клуб і щоб меньше людей вірили шахраям а продукція ніяка результату 0.
Віктор Показати IP 5 Вересня 2023 18:22
Лохотрон!!! Не красиво! В Україні організована група , юридично підкованих,сгрупованих проходимців…
Іван Показати IP 8 Грудня 2023 01:29
Ці шахраї,які іменують себе Клуб Родина,номерів мобільних телефонів не знають,але в них є програма-робот,яка обдзвонює всі номери моб.телефонів і в кінці каже для підтвердження нажміть 1. Якщо ви нажимаєте 1,значить ваш тел. номер діючий він це фіксує і через деякий час вам вже дзвонить реальний,живий аферист із Київського стаціонарного номера 044 і сповіщає,що на ваш тел.номер випав приз 370000грн.,якщо ви не вірите і відключаєте телефон то вони присилають вам SMS,де вказують приз 370000грн.і безкоштовний тел номер 0800 на який вас просять подзвонити, якщо ви не дзвоните, то вони вам дзвонять кожний день з різних Київських тел.номерів 044. Якщо вони вам надоїдять і ви їм дзвоните на 0800 то вони пропонують вам набір косметики,побутової хімії і т п.поштою. Я вже звертався до Укртелекому, щоб вони заблокували їхні номера телефонів,а вони сказали, щоб я звертався в поліцію в поліцію.
Ігор Показати IP 16 Січня 2024 18:31
Дуже дешешеві товари в тричі дорожче а кінці ляпас,стикнувся ще ,як вони прикривались рекламою від вже покійної МАТВІЕНКО,е докази кому цікаво вишлю.
Юлія Показати IP 5 Травня 2024 12:28
В Варусе купила журнал и там попался счастливый билет))) приз 370000 грн при условии заказа товара и тд....Буду обращаться в полицию, хотя думаю за столько лет их существования, они в доле)
Борис чайка Показати IP 1 Червня 2024 21:12
Брехуни обманщики слів немає тільки витягують гроші щоб щось купити в них по шалених цінах хочеться матюками їх послати вже почті рік мене дурять то

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus