USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Луцьк Екстремальний: ​Як луцькі екстремали знайомились з небом. ВІДЕО
«Не роупджампінгом єдиним», - жартують молоді люди з молодіжної громадської організації «Земля стрибків», натякаючи на те, що іноді потрібно змінювати основний вид діяльності. Таким чином, луцькі відчайдухи з періодичністю мінімум один раз у місяць відвідують аеродром у Вороневі Рівненської області.

«Іноді потрібно піднімати висоту, а також розвиватися і різних напрямках», - каже один із інструкторів команди Ігор Троцюк, серед любителів екстриму більш відомий як Гойцьо.

Однак, парашутний спорт – справа непроста, хоча дуже цікава. Для того, аби вдало приземлитися, необхідно правильно укласти парашут, хоча, що стосується першоразників, то за них це зроблять досвідчені майстри своєї справи. Також велику роль у освоєнні цього виду екстриму відіграє інструктаж – для початківців він займає майже півдня.

«Однак, краще один раз спробувати і на власному досвіді переконатися, що з небом можна і потоваришувати», - запевняють організатори і пропонують до уваги цікавий відеоряд.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Луцькі роупджампери запрошують усіх вільних та відчайдушних зробити свій жовтень шаленим
Колись у цих таємничих місцях вирувало життя. Однак, у силу тих чи інших причин, люди покинули їх напризволяще. І от,…
У Луцьку відбулись такі собі «інтернаціональні» стрибки з мотузкою, під час яких, окрім лучан та гостей міста, спробувати екстрим на…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus