USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Тарас Чурило : 100 днів луцьких партульних. Інша сторона медалі
Досить часто зараз зустрічаю інформацію про 100 днів патрульної поліції. Ну що сказати, хороший піар і нічого конкретного. За весь період луцькі поліцейські опрацювали 11 тисяч подій та чомусь згідно статистики рівень злочинності зріс на 40%.

От для прикладу вказується, що за вказаний період відбулося майже 600 крадіжок, та скільки з них розкрито - невідомо. Адже відловлювати не зовсім тверезих осіб та штрафувати водіїв - це
далеко не все, що входить до обов'язків поліцейських.

Тому знімати красиві проморолики про роботу поліцейських зовсім не обов'язково. А якщо вже ви дійсно бажаєте почути думку лучан про нових патрульних, то вийдіть на вулиці міста, а особливо в райони КРЗ, ГПЗ, 40-го кварталу та Цуркового заводу. Переконаний, ось там ви почуєте істинну думку лучан про роботу партрульних...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Україна має кардинально змінити принцип партнерства з Німеччиною.
У ніч на 29 травня в Києві на Оболоні підклали вибухівку під фірмовий магазин "Roshen". Це не перший і, можна…
Про позитивний досвід створення ОСББ у Луцьку свідчить розвиток окремих будинків і навіть цілих дворів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus