USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Олександр Башкаленко: Привітання з Днем Перемоги
Дорогі наші ветерани! Шановні мої земляки!

Ось і прийшла 65 переможна весна, і зустрічаємо ми її по-особливому. З глибокою вдячністю і щирою повагою до фронтовиків-визволителів, яких, на жаль, щороку менше серед нас.

Кожен з нас іще має шанс віддати належне ветеранам - їхньому героїзму, стійкості у випробуваннях, жертовності в ім’я держави, витривалості та наполегливості у досягненні священної мети. В усіх нас є можливість просити прощення у них за те, що не захистили від болю минулого і проблем сьогодення.

Є речі, які ніхто не в праві ні зневажати, ні привласнювати. Стосуються вони і нашої історії, і солдатів тієї страшної війни - людей великих та величних, перед якими ми у неоплатному боргу. За те, що живемо, творимо, радіємо сонцю, народжуємо дітей, пестимо онуків.

Ще одне можна сказати сьогодні напевне - період переписування нашої історії під політичне замовлення відійшов, і хочеться сподіватися, що назавжди. З нами – герої-очевидці, герої-творці цієї історії. А пам’ятники загиблим у боях — вікопомне нагадування про неї і свідчення немарності втрачених життів. Полеглі у тій війні захистити себе вже не можуть. За них заступаються Президент, Уряд, Держава. Щиро вірю, що вони з честю впораються з цією високою місією.

Патріотизм - не в радикалізмі та плюндруванні символів Великої Перемоги. Переконаний, що переважну більшість тих, хто у грудні 1991-го голосував за Незалежність України, геть не бентежать п’ятикутні зірки на скорботних меморіалах. Вони патріоти вже тому, що їхні батьки й діди воювали під бойовими червоними знаменами. І не соромилися цього, бо воювали за свою землю.

Так уже склалася доля, що Україна має безпосередній стосунок до усіх найважливіших віх історії Європи – чи то славної, чи то трагічної. І зламано чимало списів у намаганні знайти відповіді на такі складні питання як "на чиєму боці історична правда?” Маємо можливість відкрито і вільно обговорювати суперечливу історичну спадщину. Але при цьому непорушним має лишитися право кожного на свою правду. Ця обставина є не тільки виміром гармонійності і зрілості суспільства, це – головний показник рівня цивілізованості держав.

Напередодні великого свята від усього серця побажаю усім ветеранам довгих щасливих літ, міцного здоров’я, небесного покровительства і людської вдячності. Це найважливіше. Спасибі Вам за мир, спасибі за життя, спасибі за відстояну рідну землю. Шана Вам і слава! З днем Перемоги, дорогі наші!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Країна готується відзначити своє головне свято – День незалежності. Нашій незалежній державі уже - дев’ятнадцять. За ці роки відбулось чимало…
Сьогодні знову росте інтерес до питання, коли ж і за яким принципом пройдуть місцеві вибори? Спробую й я висловити свої…
Коментарів: 9
Психолог Показати IP 8 Травня 2010 12:32
Тож треба вміти так глупо виглядати, даже язик не треба висовувати!
Остап Показати IP 8 Травня 2010 18:04
Ти ... перший заступник голови ОДА ы навіть не знайшов часу бути присутнім на урочистому привітані ветеранів з денм перемоги... стидоття...
Регионы Показати IP 8 Травня 2010 22:51
Да, что вы понимаете сопляки Башкаленко дело делает он единственный кто отстаивает интересы ветеранов ВОВ
ЙЦУКЕН Показати IP 9 Травня 2010 10:50
Ти,... не знаю як тебе назвати, ти думаєш, що ветерани зможуть в інеті прочитати це дурне привітання? І як тебе після цього назвати?
Бувалий Показати IP 9 Травня 2010 21:25
Бидлота - вона завжди бидлота. Хоть русский , хоть хохол. От базара до губерним???!!!
Реалист Показати IP 10 Травня 2010 12:24
Саша - реальный пацан, реально паздравил людей - ветеранов. Саша - наш завтрашний губернатор и с ним надо дружить и не сориться. Пажалуйста, будьте вежливы и интелигентны, иначе пожалеете.
спостерігач Показати IP 10 Травня 2010 12:45
Але ж і морда! Нехай Бог боронить!
VSC Показати IP 12 Травня 2010 15:56
Саня, а базар (в смысле рынок) помнишь? Вот лихие были годочки. Ты еще ветеранов "стрелок и разборок" поздравь.
http://privitay.com.ua Показати IP 5 Травня 2012 22:16
побажання на день Перемоги http://www.pozdravlenye.com/ukrpozdr.php?cat=9 http://privitay.com.ua/9trav.php?dat=1 http://pozdravlend.ru/9may.php?vat=1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus