USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Керівника Ківерцівської поліції судять за кермування в нетверезому стані

9 Травня 2024 11:47
Очільника Ківерцівської поліції Михайла Євтушика наприкінці березня 2024 року затримали п’яним за кермом. Він намагався домовитися з патрульними, а згодом – утекти. Посадовця вже звільнили з лав поліції.

Михайло Євтушик очолив ківерцівську поліцію у 2020 році. До призначення на Волинь працював на посаді начальника Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП у Рівненській області.

У березні 2024 року очільника Ківерцівської поліції спіймали п’яним за кермом. Він відмовився пройти освідування на алкотестері. Патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На час службового розслідування його відсторонили від займаної посади, а згодом звільнили.

На судове засідання Михайло Євтушик не з’явився, делегувавши своє представництво адвокату.

На відео з бодікамер патрульних зафіксовано, як Михайло Євтушик після зупинки авто наголошує, що є керівником поліції в Ківерцях, намагається комусь зателефонувати, а згодом просить патрульного відійти в сторону та припинити відеозйомку. Він відмовився пройти тест на вміст алкоголю.

Читати ще: Погрожував і забрав телефон: як покарали підполковника, який у Луцьку напав на інспекторку муніципальної варти

Відповідно до представлених у суді відеодоказів, Михайло Євтушик у якийсь момент навіть намагався втекти.
Варто відзначити, що, згідно з останньою декларацією, поданою перед звільненням, у 2023 році в керівника Ківерцівської поліції раптово вгору пішли фінансові справи. Volvo 2007 року, яке Михайло Євтушик декларував у 2022 році, сім’я змінила на нове авто Toyota Camry 2023 року випуску вартістю понад півтора мільйона гривень.

Власницею транспортного засобу стала дружина Оксана Євтушик, яка працює в «Ощадбанку», а у 2020 році намагалася потрапити в облраду в якості депутата від партії «Європейська солідарність».

До слова, автомобіль, на якому Михайла Євтушика зупинили п’яним за кермом, Skoda на транзитних номерах, не зазначений у жодній декларації.

У грудні 2023 року син Михайла Євтушика Анатолій Євтушик став власником квартири в Луцьку вартістю понад півтора мільйона гривень. І нове авто, і квартиру, за даними декларації, придбано у кредит.

Зазначимо, що Анатолій Євтушик працює слідчим у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області. Його зарплатня становить близько 300 тисяч на рік. Інший вагомий дохід відсутній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Травня 2024 15:17
Якого х.я наруці розпознаватільний синій скотч, ти що ...бок на нулі був
До аноніма Показати IP 9 Травня 2024 17:58
Він тримав оборону у Ківерцівському лісі... При зупинці патрульними харя свиняча в бодікамеру не влазила ...
Олена Власюк Показати IP 9 Травня 2024 19:41
На передову!!!!
1 Показати IP 9 Травня 2024 19:46
Всі вони на фото мають сомовдоволений вигляд, просто кайфують від кріслосидіння. Невже у нього водія і службової машини не було?!?
[email protected] Показати IP 9 Травня 2024 22:42
шкода хлопа
Радувець Ларіса Показати IP 10 Травня 2024 22:01
Кнурило, "хазяїн жызні", щось пішло не так ...
Луч Показати IP 11 Травня 2024 10:31
У мє...в бронь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus