USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48
Володимир Карпук: Медведчука повернули у ВРЮ, щоб він підпорядкував суди Тимошенко

Введення Медведчука до Вищої ради юстиції є свідченням легалізації співпраці Тимошенко з главою адміністрації Кучми Медведчуком. Оскільки голова Верховного Суду Василь Онопенко, який поновив членство «есдека» у ВРЮ, є глибоким прихильником і політичним сателітом Тимошенко – таке рішення є невипадковим.
Як стало відомо, Верховний суд України поновив Віктора Медведчука членом Вищої ради юстиції. Верховний суд скасував усі рішення та ухвали, якими було зупинено його членство у Вищій раді юстиції.
Нагадаю, що Медведчук у 2004 році був повторно обраний членом Вищої ради юстиції за квотою юридичних вузів, однак не прийшов на складення присяги до парламенту. Після його відмови від присяги Вища рада юстиції припинила повноваження «есдека». Спочатку Личаківський райсуд Львова зупинив членство Медведчука у Вищій раді юстиції, потім апеляційний адміністративний суд Львівської області підтвердив законність цього рішення. А Вищий адмінсуд залишив попередні вердикти у силі.
На мою думку, БЮТ повернув Медведчука у ВРЮ, щоб підпорядкувати собі суди. Юлія Володимирівна давно прагне взяти під контроль судову гілку владу, а «досвід» Медведчука їй в цьому допоможе.
Очевидно всі заяви Тимошенко про демократію – не більше, ніж балачки, адже співпраця БЮТ з політиком, який всіляко утискав демократію в 2004 році і був організатором фальсифікацій на виборах Президента, далека від демократії.
Я вважаю, що злочини Медведчука все ще не отримали судової оцінки, натомість Тимошенко зараз намагається по максимуму реабілітувати цього одіозного діяча.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вчора відбулася зустріч Президента з нашоукраїнцями – керівниками обласних організацій, членами Президії партії та головами обласних держадміністрацій, які представляють «Нашу…
В кінці минулого тижня делегати VI з’їзду партії Народний Союз  «Наша Україна» обрали своїм Головою Віктора Ющенка. Це новий етап…
Будь-які поступки Росії - то втрата   державності  та незалежності України. Уряд пояснює своє угодництво перед Кремлем ціною на газ. Проте…
Коментарів: 14
Психіатр Показати IP 12 Листопада 2008 11:13
Подібні заяви Карпука говорять про осіннє загострення його психічного стану. У нього відверта манія переслідування з боку Медведчука. Видно, що дуже вже Карпуку хочеться якнайдовше затриматися біля кормушки у Верховній Раді і через це у нього зявляються маніакальні відхилення. Це вже не політика - це діагноз.
Спостерігач Показати IP 12 Листопада 2008 11:19
Зміст усіх статей пана Володимира пояснює його призвище КарПук. Багато галасу та смороду.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2008 16:33
Примітивна писанина. І кого ми тільки не обираємо у Верховну Раду? Політика шкідлива лікарям, вона їх отуплює.
Hatahama77 Показати IP 12 Листопада 2008 16:40
пане Карпук, БЮТ узагалі зараз об'єднується із незрозумілими силами
ТЮБ Показати IP 12 Листопада 2008 17:14
Карпук пише правду, а бютівці вже на сайті віпрацьовуть срібняки. Подивіться на оточення Тимошенко і все стане зрозуміло, Медведчук чітко стає в ряд оцих всіх Губських, Фельдманів та іншіх "борців за вільну Україну".
Балоган Показати IP 12 Листопада 2008 18:57
Нашоукраїнці тупо здали Яценюка. Наступний крок - здача Луценка. А потім союз з регіонами. Класичне застосування принципу:"Лови злодія". А у самих то обличчя не те що в пушку.
ВІдвертий Показати IP 13 Листопада 2008 01:34
Карпуку краще поглянути в сторону Балоги, який вже давно по своїй зухвалості та інших "позитивних" якостях далеко обскакав Медведчука. Нехай хапає за руку теперішнього злодія-яничара, саме його дії призвели до розвалу коаліції, створення якихось там ...ЄЦів (чось мудріше придумати не здатні навіть у самій назві) та ін. Ситуація з відставкою Яценюка теж "робота" балогана - доНАКЛАЛИ своїх десять ЕЦів-голосів. Павильно! Бий своїх чужі відплатять або заплатять! Балога-циган зомбував гаранта, а той як в тумані блукає то в межах держави, перерізуючи стрічки, то із-за кордону розповідає про державні проблеми, звинувачуючи тільки уряд. А що сам зробив, окрім критиканства, нічого! А Карпука шкода як лікаря, гарний був фахівець, чуйна в минулому до чужого болю людина. А Тимошенко їм всім пече, ой як пече, бояться мужики жінки, і не дарма бояться! видно знають щось тому так усі трусять штанцями, в тому числі і наш землячок і не один він. Тож даваймо, волинський народе, підтримаєм пані Юлю на Президенство, побачим шакалів-хамеліонів, як "заспівають" по-новому.
Прихильник НУ Показати IP 13 Листопада 2008 10:34
Володимир Геогрійович, один з тих депутатів за яких не стидно волинянам. Професіонал у своїй справі і дійсно порядна людина. І мовчати коли БЮТ бере все, що погано лежить він не може. Більше таких би депутатів і ми не бачили б того бардаку, який робиться у Верховній раді.
Анонім Показати IP 13 Листопада 2008 10:35
Ну що він таке говорить- відповідно до ст.129 Конституції- наші суди незалежні..... Хай йде вчить конституцію..
Розумака Показати IP 13 Листопада 2008 16:06
Мені просто смішно з цієї писанини. Карпук - один із політиків, яких 1% у Верховній Раді, він справді там, щоб відстоювати наші інтереси. Звичайно, через різного роду піар-ходи рейтинг НУ значно впав. Через багаканину, яка присутня в ТБ і в газетах, люди не можуть самостійно і адекватно оцінити ситуацію в державі. НАНА Україна, як стверджує їх сайт, проти відставки Яценюка, але вчора голосування все ж відбулось. Але зверніть увагу на те, що Яценюк сам написав заяву, якою посприяв голосуванню і навіть маючи нагоду заяви не відкликам, висновок - сам цього хотів. А Карпук нарешті почав говорити те, що думає і висвітлювати реальну ситуацію і доки він про БЮТ не казав "вголос" те, що думає, його ніхто не чіпав. Як тільки ВГ почав голосно говорити і називати все своїми іменами, "доброзичливі" активізувались
Неприхильник НУ Показати IP 13 Листопада 2008 18:01
Прихильнику НУ. Дякую, тепер стало все зрозумілим: "І мовчати коли БЮТ бере все, що погано лежить він не може" Заспокойте терміново Карпука. БЮТу Медведчук і даром не потрібний так що БЮТ його підбирати не буде, навіть якщо він погано лежить. Хай Карпук разом зі своєю Нашою Україною і Балогою його забирає собі. Заодно хай прихопить Кучму, Волкова, Суркіса і Шумика. Чи Шиба Шумика все ж не віддасть?
Анонім Показати IP 14 Листопада 2008 10:26
Ви подивіться на список Ну у облраді....самі комуняки, партоккрати або деревяки....... Маємо те, що маємо... От маємо недолік......Немає в нас партій...
Факти Показати IP 14 Листопада 2008 14:53
Медвечука поновили у ВРЮ через Верховний Суд який очолює Онопенко політичний соратник Тимошенко.НУ і БЮТ не підтримали звільнення Яценюка. ЄЦ, НБ Литвина,ПРУ, КПУ підтримали. Опускатись до рівня ПЕРсональних образ дозволять лише люди котрі не мають аргументів у дискусії.
Коментарі Показати IP 14 Листопада 2008 17:47
Фактам. Не захищайте Карпука, бо його вже клинить на БЮТі. Це взагалі дурня якась виходить навіть якщо керуватися логікою Карпука і всієї Нашої України: Онопенко-Голова Верховного Суду України(!), соратник Тимошенко повернув у Вищу Раду Юстиції Медведчука щоб підпорядкувати Тимошенко суди, тобто виходить щоб судами керував той же Онопенко чи як це розуміти? Для чого Тимошенко потрібен Медведчук, коли й так є Онопенко. А взагалі розясніть Карпуку, що суди керуються законами, а не знайомствами і для того й Карпук штани протирає у Верховній Раді, щоб виконувались закони, а не жили по кумівству, земляцтву, дружбанству і т.д. Прикро, що депутат-нашоукраїнець за стільки часу в парламенті до цього так і не дійшов. Про які аргументи в дискусії можна вести мову, коли замість аргументів Карпук висловлює власні припущення? Припущення не можуть бути аргументами. І якось дуже вже швидко Карпук відмовляється від звязків з ЄЦ. Бо якщо Онопенко, який зараз безпартійний, з точки зору Карпука є соратником Тимошенко, то як тоді розуміти, що Балога, який працює в Секретаріаті президента, не є соратником Карпука, як розуміти, що депутати Верховної Ради єдиноцентристи, що сидять поруч з Карпуком у Верховній Раді і є членами фракції "Наша Україна" не є його соратниками? Подвійні стандарти виходять, що є типовим для Нашої України. Прикро, коли чудовий лікар перетворюється в заскорузлого політикана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus