USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48
Володимир Карпук: «Наша Україна» – найміцніший фундамент для Віктора Ющенка

Вчора відбулася зустріч Президента з нашоукраїнцями – керівниками обласних організацій, членами Президії партії та головами обласних держадміністрацій, які представляють «Нашу Україну». Під час наради обговорювалась ситуація у Верховній Раді та можливі варіанти розвитку подій. Звісно ж, не оминули увагою питання майбутнього партії, почесним головою якої є Віктор Андрійович.
 
Президент не задоволений роботою коаліції, яка не змогла оцінити дій Росії у конфлікті з Грузією, та й умови коаліційної угоди за цей час БЮТ не виконував належним чином, адже із 245 проектів законів, які мали бути проголосовані згідно угоди у Верховній Раді, подано тільки 41 проект і лише 11 прийнято. Президент наголосив, що Грузія була лише детонатором тих процесів, які відбувалися у Верховній Раді і є досить багато доказів, що союз БЮТу та ПР готувався заздалегідь і їхнє монолітне голосування, спрямоване на демонтаж демократичних перетворень, прийняття восьми законів, які мають антидержавне та антидемократичне спрямування. Звичайно, що БЮТ, прикриваючись демкоаліціїєю, хотів робити кроки, які вигідні їхній політичній силі, домовляючись поза спиною «Нашої України» з Партією Регіонів. На вихід «Нашої України» з коаліції вони не розраховували.
 
Мене особисто насторожують заяви Юлії Володимирівни щодо конституційних змін та переходу України до парламентської республіки. Перехід України до парламентської республіки за сучасних умов є ослабленням незалежності та суверенності держави та й жоден такий парламент не в змозі вчасно відреагувати на небезпечні зовнішні виклики.
Я виступав на цій нараді наголосив, що районні та обласна організації Волині висловили підтримку діям Президента, але зазначив, що первинні організації чекають тільки одного – слова Президента, що він підтримує «Нашу Україну». Президент чітко пояснив свою позицію, що тільки «Наша Україна» є тією партією, яка стоїть на державницьких позиціях і тільки на сили нашої партії він опирається, як на міцний фундамент. Це єдина партія, на яку він розраховує і закликає всі демократичні сили об’єднуватися навколо. За словами Президента, жоден інший проект немає майбутнього.
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В кінці минулого тижня делегати VI з’їзду партії Народний Союз  «Наша Україна» обрали своїм Головою Віктора Ющенка. Це новий етап…
Незаконний продаж трамадолу – проблема, яку Україна вирішила на законодавчому рівні. Протягом кількох місяців в Україні відбувається контроль за виконанням…
Введення Медведчука до Вищої ради юстиції є свідченням легалізації співпраці Тимошенко з главою адміністрації Кучми Медведчуком. Оскільки голова Верховного Суду…
Коментарів: 8
Петрович Показати IP 9 Вересня 2008 12:32
А ЄЦ що, вже гаранту не потрібний?
Центрист Показати IP 9 Вересня 2008 13:45
Ні, все ж Бондар був правий, коли сказав, що Наша Україна себе уже вичерпала. Шо нібудь, аби лише хоч щось говорити.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 13:49
Шановні друзі! Розяснюю позицію Президента для тих хто не зрозумів: Президент викидає за шкірку Балогу і всю його ЄЦ, тому й він визнав Нашу Україну своєю єдиною партією. Все решта від лукавого, тобто від Балоги, що є в принципі одне й теж.
Нашоукраїнець Показати IP 9 Вересня 2008 13:56
Уже навіть Ющенко зрозумів, що ЄЦ немає майбутнього, а єдина дійсно його партія - це Наша Україна! Більше йому дійсно нема на кого опиратися!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 14:36
А депутатів, що перейшли в ЄЦ, виключать з фракції???
Олександр Показати IP 9 Вересня 2008 14:52
І прапор "Нашій Україні" в руки! :))
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 09:06
То добре, що президент прозрів і побачив, що його підтримує тільки Наша Україна, а ЄЦ його лише дискредитує
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 10:04
Президента дискредитує не лише ЄЦ, але й місцеві очільники ЄЦ - Бондар та Загрева і решта перебіжчиків, що зрадили партії, які дали їм політичне життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus