USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Чат з Володимиром Бондарем
25 Листопада 2009 19:34
0
У чат-конференції на «Волинських новинах» бере участь депутат Волинської обласної ради, голова Волинського обласної організації Єдиного Центру Володимир Бондар.
kamil: Доброго дня! На Вашу думку чи буде прийнята нова конституція Ющенка і як ви ставитесь щодо неї?
До Президентських виборів не буде прийнята. Теперішня Конституція потребує змін, вони мають бути базові і давати відповідь на питання щодо змін у суспільстві. Проект Ющенка в деякій мірі дає відповідь на ці запитання. Є ряд положень у проекті Ющенка, які є актуальними і правильно сформульованими, є частина, із якими я б посперечався. Але загалом, обговорення цього проекту Конституції є правильним, своєчасним і необхідним.
Юка: Володимире Нальковичу, я напевно, не перша, хто запитує вас про це, але чи плануєте ви балатуватися на пост міського голови наступного року? якщо так, то де першочергово почнете наводити порядок (окрім кадрів)?
Я думаю, що рано ще говорити про місцеві вибори. Безперечно, кожен політик повинний бути готовий обійняти відповідну посаду, аби здійснити ті принципові засади, які він сповідує. Я думаю по завершенню Президентських виборів ми перейдемо до формату місцевих виборів і тоді буде зрозуміло, хто і в який спосіб буде претендувати на якусь позицію.

Тетянка: Ви з квітня 2008 року – радник Президента України. Що саме ви йому порадили щодо Волині і Луцька зокрема?
Роботу радника не треба спрощувати до простих порад Президенту України. Група радників готує аналітичні матеріали, інформаційні довідки щодо тих чи інших актуальних питань, які в даний момент часу потрібно вирішити чи Президенту чи виконавчій владі загалом. Не треба думати, що Президент запрошує ту чи іншу людину для порад. Це набагато ширша, ґрунтовніша і більш глибока аналітична робота, а, якщо конкретно, то вона стосується роботи в регіоні, не лише Волинському, адаптації законодавства, розвитку міжнародних відносин тощо.
Олександр: Як Ви вважаєте: чому люди, які навіть не вміють нормально розмовляти, не мають хорошої освіти, не мають достатнього досвіду рвуться до влади? (Маю на увазі Романюка, Грицюка, Бондаря, Крохмаля, Гіля та ін.)
Питання освіченості, толерантності, вміння чи не вміння висловлювати думки, - це глибоко суб’єктивне питання. В кожній державі відпрацьований механізм, який дає змогу формувати свою владу, в спосіб виборів до тих чи інших органів влади. Ну, що стосується перших трьох прізвищ, то кожен із них в всій час неодноразово отримував довіру від людей, представляти їх на тому чи іншому рівні. Про інших двох я не знаю.
Олександр Пирожик: На своїй останній прес-конференції Ви заявили, що позитивно ставитесь до приватизації КП "Луцьке підприємство електронранспорту". То Ви вже знаєте, хто хоче його приватизувати? Вже підібрали для ЛПЕ "нового ефективного власника"?
Відповім Олександру: із висоти свого положення у владі Олександр Пирожик мав би розуміти, що жодного відношення до будь-якого об’єкту міської комунальної власностіі я не маю. Скоріше, це буде вигідно, або щонайменше , можливо, вигідно тим, хто приймає такі рішення. Тому якщо Олександра цікавіть питання по суті, я просив би його переадресувати або міському голові або депутатам Луцькради. Ща стосується мого твердження щодо приватизації, то я сказав, я ставлюся до такого, якщо це єдиний вихід із ситуації, що склалася.
Strawberry: Як дисциплінований партієць, людина команди, Ви теж будете підтримувати кандидатуру Януковича на президентських виборах?
Чи буду я підтримувати кандидатуру Януковича? Мені не відомо, що будь-який партійний форум приймав рішення по відношенню до кандидатури Януковича чи іншого кандидата у Президенти. Безперечно, які відданий партієць, у разі прийняття того чи іншого рішення, або я виконаю його, або покладу партійний квиток.

Андрій Калахан: Володимире Нальковичу! Нещодавно Ви зробили аналіз роботи "комуналки" Луцька. Я розумію, що Ви - лучанин і Вас це "болить". Але логічніше такий аналіз чути з вуст пана Гнетньова. Коли Ви так само грунтовно, чесно і відкрито проаналізуєте роботу підприємств комунальної власності області, Ковеля, Нововолинська та Володимира-Волинського?
Дякую. Я хочу, щоб ми чітко зрозуміли, що комунальна власність області  і обласна комунальна власність – це дві «великі різниці». Щодо обласної комунальної власністі – то такий аналіз ми робимо…я як член комісії із питань бюджету та обласної комунальної власності перед кожним засіданням цієї комісії проводимо аналіз об’єктів комунальної власності, говоримо про їх ефективність чи неефективність, регулюємо бюджетними рішеннями їх діяльність. Мені складно говорити про комунальну власність Ковеля, Маяків, села Велика Глуша…Напевно, на це є відповідні органи місцевого самоврядування, люди, котрі там проживають і в компетенції яких є вирішення цього питання.
Федя: пане Бондар! ви піднімаєте зараз міські проблеми. от скажіть - скільки буде продовжуватись цей бардак з ринками, то одні закривали, люди виходили, то був сьогодні на автомобільному - там просто безлад, ні пройти, ні проїхати. Машини продають на Єршова і прилеглих вулицях, сам ринок закритий. Може там Шиба навести порядок? Чи ви вже приходьте й наводьте
Мен, напевно, було би приємно, якби не було так прикро відмітити, що не тільки я, але й інші люди в місті відзначають неефективну роботу міської влади, приміром ринків. Проблеми, які виникали на Старому ринку, пізніше Завокзальному, автомобільному ринку та інших ринках мають в своїй основі один фактор – невміння влади домовитися із власниками про проведення ефективної роботи цих підприємств. Допоки міська влада не змінить тональність, риторику і найголовніше спосіб ефетивного існування цих ринків, до того часу лучани будуть стикатися із такими проблемами.
Тетянка: На днях була річниця Майдану. Святкували? Жалкуєте? Ностальгія присутня?
Ностальгія присутня завжди. Жалкую? Подвійні відчуття, як і в кожного громадянина. З одно боку – знаю, вірю, що все, що було зроблено матиме вагомий результатів в новітній історії України. Шкода, що не вдалося всього зробити…є ряд суб’єктивних факторів. Святкування в мене, як і в багатьох справжніх учасників Майдану відбувалося в душі. Його не можна уникнути, елемент Майдану буде присутній у твоєму житті завжди, не тільки в день Свободи, не тільки тоді, коли українці із критикою і спогадами звертаються до цих подій, але кожного дня, в кожному рішення, дух Майдану знаходить своє втілення, як знаходить своє втілення дух Незалежності і дух свободи і прагнення до майбутнього.
Оленяточко: Якого кольору має бути інвестор луцького аеропорту, аби він вам сподобався?
Він мені не повинен подобатися. Свої політичні уподобання я виражаю у політиці, інвестор повинен виконати дві основні функції, - перше, побудувати у Луцьку аеропорт, друге – виконати ті умови, які громада виставляє йому у цьому процесі. Все  інше не має значення.

boec: яка у Вас машина?
Синя ;)
Оленяточко: Як ви ставитися до голови Волиньради Анатолія Грицюка? Чи хотіли б ви стати головою Волиньради?
До Анатолія Петровича ставлюся рівно. В нас велика історія стосунків. На кожному етапі цих стосунків ми не переходили рамки стосунків між інтелігентними людьми і, сподіваюся, не будемо. В політиці немає «хотів би чи не хотів би», в політиці є можеш бути чи не можеш бути. Посада голови Волиньради сьогодні зайнята і я вважаю, що про неї зараз говорити не на часі.
Тетянка: Ви радник Президента, член президії ЄЦ. Чи були думки переїхати до столиці. Що чи хто може змусити вас це зробити?
Я не розумію формулювання «переїхати». Поняття «жити в столиці» - суб’єктивне питання. Я часто працюю у столиці, часто в області. Такий формат мене влаштовує. Для життя в столиці мають бути певні підстави. Наразі їх немає.
Олександр Пирожик: Ви сказали журналістам, що проаналізували роботу комунальних підприємств обласного центру, робите певні висновки. А хоч знаєте, скільки їх у Луцьку? Скільки людей на них працює? Скільки податків вони платять?
Дякую Олександру за те, що він підписується своїм прізвищем. Приємно «розмовляти» із людиною, а не тим, хто ховається за ніком. Щодо суті питання, все знає тільки статистика, скільки, чого і як. Я говорю про інші речі, які важливі для лучан: ефективність чи неефективність роботи майна, яким лучани, в тому числі і я.. Уповноважував міську владу керувати, тому як людина, яка когось уповноважила, я маю право запитати, наскільки ефективно цей процес відбувається.
Dashulya: В яких КаБаРе Луцька вас можна побачити? Не лукавте, ми ж перевіримо)))
На «ВН» колись хтось бачив мене у кафе «Камелот». Це правда, я там буваю. А ще буваю у закладах мережі Гранд Персона, які дуже поважаю за високу якість обслуговування, стиль та добру атмосферу за що велика подяку Олегу Бровіну.
Петька: Якби ви не стали політиком, ким би ви були? Ким мріяли стати в дитинстві?
Складно сказати ким би був. Я працював на заводі, був електриком, напевно, вибрав би собі якусь спеціальність…А щодо дитячих мрій, то я мріяв багато подорожувати, можу сказати, що мрія здійснилася: подорожі між Луцьком і Києвом забирають чимало часу. Так що можна сказати, що моя мрія здійснилася.
Lusu4ka: Чому Наша Україна вас розчарувала?
Мене розчарувала не «Наша Україна». Хочу і зараз підтвердити, що дуже поважаю багатьох людей, які зараз перебувають у цій партії. Вважаю їх своїми побратимами і однодумцями. Мене не влаштовує, що керівництво партії «Наша Україна» не знайшло в собі внутрішнього потенціалу для того, аби гідним чином відповісти на ті виклики, які підготувало суспільство на тому чи іншому етапі.
ISO: Ви сказали, що приємно розмовляти "не з ніком". Але ж це Інтернет! Ви не маєте власного ніку?
Напевно, це дає якісь переваги, мати свій нік або декілька ніків…наприклад із десяток. В окремих випадках – це зручно. Особливо, коли під кожним задаєш купу незручних питань. Я вважаю, що правильно і чесно, коли в розмовах подібного плану люди спілкують відкрито і напряму.
Людочка: Скоро новий рік. Як будете святкувати: в луцьку чи десь "за бугор"?
Зажди Новий рік святкую у Луцьку, із сім"єю, у більшості випадків вдома, думаю, що цей рік не буде виключенням. Сподіваюся на приїзд доньки, вона студентка і живе в Києві. Ми із дружиною і донька, сподіваюся зустрінемо цей Новий рік так як його зустрічали багато років поспіль.

Анна Ковалінська: Володимире Нальковичу! Скажіть, будь-ласка, наскільки змінився Богдан Павлович з того часу, як був Вашим заступником? Ні для кого не секрет, що над іміджем діючого мера добряче попрацювали київські «піарщики». На Вашу думку, чи відчутна робота піар-технологів?
Я не так часто спілкуюся із Богданом Павловичем, аби бачити динаміку іміджу. Як правило, оцінюю його не з позиції іміджу чи людської позиції, а з погляду керівника, менеджера. В цьому плані змін не відбулося. Принаймні, я їх не помітив.
Шрек: Хто ця жінка біля вас?
Наталка Шепель – прес-секретар Володимира Нальковича. Якщо треба фотографію, адресу чи телефон, звертаєтеся до нас в офіс ;)
Федя: А якби ви були міським головою, ви теж доручили б директору департаменту інформаційної політики в робочий час "мочити" політичних опонентів в чаті?
Я не переконаний в тому, що в такому випадку, у нас існував би департамент інформаційної політики. В мій час, коли я працював такого не було, а із роботою справлялися.
Мандрівник: Кого Ви вважаєте найбільшим зрадником Майдану?
Я не хотів би відповідати на персоніфіковані питання: хто був зрадником, людина, яка напідпитку приходив на Майдан, чи хто дозволяв собі красти, чи політики, які ідучи на Майдан усвідомлювали, що значна частина із того, що вони говорять, виконана не буде. Напевно, розчарування людей викликане діями останніх. Кожний має свою частку у цьому розчаруванні і відповідальність має бути спільною.
Тетянка: Скільки в місяць ви витрачаєте на обслуговування вашого авто? До речі, що це за авто?
Різні є місяці. Місяць може бути пов'язаний із поїздками на Київ, а інший із поїздками по області або в місті. Витрати на бензин можуть суттєво відрізнятися. Суму конкретну я сказати боюсь, щоб не вводити в оману читачів, скажу, що ця сума не мала. В мене автомобіль «Мерседес», класу S, об’єм двигуна 500.
Oxana: У вас у житті були випадки, коли вам було соромно за ваші слова?
Були. І неодноразово. Взагалі,я є людиною емоційною, хоча досвід публічних виступів дає підстави контролювати сказане, але, на жаль, бували випадки, коли сказане було надто жорстким по відношенню до ситуації і надто жорстким до людини. Якщо когось образив, то прошу пробачення, кажу щиро, що зробив це ненавмисно і в цьому розкаююсь.
Vlad2009: Коли Ви прийшли на посаду губернатора Волинської області, багато хто від Вас очікував нової молодої професійної команди, яка б вивела нашу область на лідируючі позиції. Замість цього ми побачили багато старих облич, яких Ви свого часу критикували. Чому були прийняті такі кадрові рішення?
Очікування від голови ОДА і реалії суттєво відрізняються одна від одної. Серед команди тих людей, що прийшли після Помаранчевої революції, багато поступили так, як ставить питання шановний користувач. Ситуації показала, що ця думка була хибна. Процес управління не любить, щоб до нього відносилися без пошани, він має свої принципи, закони  і нехтувати ними не можна. Команда досвідчених управлінців дуже швидко показала свою ефективність і найголовніше, - результат. Якщо треба розшифрувати, то я готовий надати шановному користувачу ґрунтовний перелік в цифрах здобутків цієї команди. А той факт, що Микола Романюк залишив працювати 99 % цих людей, говорить про те, що кадрові рішення були правильними і ефективними.

Микола: Хто на вашу думку, стане наступним президентом України? Ви досвідчений політик, можете зробити прогноз?
Прогнози – найневдячніша справа. Ними ж тобі потім будуть дорікати. До наступного Президента будуть мені очікування, адже менше людей він розчарує. Але й ностальгія за діючим Президентом буде, чим далі, тим більша.
Оленяточко: Як ви сприйняли вихід Гузя ЄЦу?
Скажу чесно: я не влаштовував із цього приводу скандал, не бив посуд, не проводив прес-конференцій. Я сподіваюся, що із Ігорем у нас залишилися приязні стосунки. Ігор Гузь – це людина, яка має свої базові принципи і тверду ідеологію. Зраджувати цим поняттям він не буде, навіть у дрібницях і за це я його поважаю. Хоча, не підтримую.
Анна Ковалінська: Володимире Нальковичу! Чи приємно Вам спілкуватися з «федями, васями і петями»? Чи не краще було б, щоб питання ставили не «примари», а цілком реальні люди з іменами і прізвищами? А якщо бояться «накликати біду на свою голову», то краще взагалі б сиділи і мовчали...
Дякую пані Анно! Я радий, що наші думки в цьому контексті співпадають і сподіваюсь, що особистим принципом ми завжди показувати, що особисте спілкування є завжди кращим, аніж спілкування віртуальних осіб.
Володя: Доброго дня у Вас чи вашої родини є власний бізнес? Якщо так , який саме?
Добрий день! Зараз власного суттєво бізнесу ми не маємо. Свого часу я, а пізніше дружина, мали корпоративні права однієї будівельної фірми, зараз ми їх продали.
Дядечко: Пане Бондар! Для чого створювалася ваша партія? Я розумію, що політики, журналісти, інтелгенція, яка цікавиться політикою, це розуміє. Але чи розуміє це доярка у селі чи тітка на базарі?
Наше завдання пояснити цим людям, - і першій, і другій категорії, - принципи, засади і перспективи Єдиного Центру.
Олежко: Як там попрацювалося на сьогоднішньому засіданні Волинської облради? Що корисного зробили для краю?
Прийняли рішення, яким відкрили дорогу до можливого створення Луцького аеропорту. Якщо це насправді відбудеться, то Луцьк і Волинська область матиме великі перспективи розвитку інвестиційного середовища.
Яблучко: Ви задоволені роботою голови ВОДА Миколи Романюка?
Я вважаю, що Микола Романюк і команда працюють ефективно. Вони мають відповіді на економічні і соціальні виклики, які є в області. Безперечно, існує маса різноманітних факторів, які не впливають позитивним чином на роботу і створюють перепони, але, як на мене, вони вміло із ними справляються.
Олександр Сергеевич: Який серіал зараз дивитесь по телебаченню?
Я не дивлюся серіалів
Володя: Декларацію про доходи вашу і вашої родини можна опублікувати у Волинських новинах?
Треба запитати у «ВН». Цього року я не є державним службовцем і декларації не заповнював. А всі інші – публікувалися у ЗМІ, якщо є потреба, копії у мене є, так що – прошу.
Володя: Єдиний центр(деякі представники)перед виборами президента 2010 підтримують то БЮТ то Ющенка то партію регіонів, кого ви будете підтримувати на цих виборах?
Хотів би сказати, що в нас, як і в кожній політичні силі триває дискусія щодо вирішення ключових політичних питань. Але після прийняття рішення, вступає в силу партійна дисципліна. Ми сьогодні обговорюємо кандидатури кандидатів в Президенти, висловлюємо своє ставлення, але переконаний, що після голосування матимемо єдину позицію.
Політолог: Рекламу кого з кандидатів у Президенти вам подобається найбільше?
Найбільш ефективною я вважаю рекламну кампанію Тимошенко. Слово «подобається» у цій ситуації я не розумію. Володя: На вашій руці гарний годинник , яка марка, яка його вартість?
Складно прочитати марку, тому що не володію французькою. Годинник швейцарський. Його мені подарували друзі, тому не знаю його вартість.
MassimoUA: З якими громадськими організаціями ви співпрацюєте?
Традиційно працюємо із Центром муніципальних реформ «Луцьк 1432». З іншими громадськими організаціями в мене не системна робота. Але завжди цікавлюся справами в третьому секторі, ратую за їхні справи і намагаюся допомогти, якщо це в моїй компетенції.
Володя: В Луцьку багато бігбордів з такою постаттю як А.Козюра, що можете сказати про цю людину?
Андрій – депутат міської ради, молодий чоловік із активною громадською позицією, сильний юрист. Що ще сказати? Симпатичний молодий чоловік.
mass: Де ви проживаєте? У Луцьку? Це будинок чи квартира? Скільки кімнат? Яка площа?
Проживаю у Луцьку в квартирі батьків дружини, три кімнати, площа – 68 квадратних метрів приблизно.
Немидора: В кулуарах Ви говорите, що в разі обрання президентом Януковича Ви маєтен всів шанси знову стати головою Волинськој облдержадміністраціј. Кого з нинішніх високопосадовців у команді Миколи Романюка (Заремба, Дмитрук, Кравчук, Максим'як, Байцим...) Ви залишите на посадах, а кого виженете геть?
Цікаво, яка людина чує, що я говорю в кулуарах. В ОДА я як правило розмовляю саме із люди, у вказаному переліку, тому дане питання вважаю некоректним.
Олександр: Ваша думка про Вас? Тобто, Ви вважаєте себе мудрою людиною?
Я вважаю себе достатньо мудрою і досвідченою людиною. Думку про себе я читаю на «ВН» і вона до певної міри коригує мою думку про мене. Мої ж думки нехай залишаться при мені. А думки людей завжди для мене є цікавими.
Тетянка: Ви казали, що продали свій будівельний бізнес? За скільки, якщо не таємниця?
Таємниця.
Добрийгном: скільки ви отримуєте зарплати, як голова Єдиного центру на Волині?
Це неоплачувана посада.
Володя: В якому вузі навчається ваша дочка і на якій спеціальності?
Київський національний лінгвістичний університет, економіко-правовий факультет, спеціальність «право».
Володя: Пропозиція: подаруйте будь ласка краватку(можна залишити в редакції ВН)
Добре. Я залишу цю краватка. Вона хороша, я її залишу. За однієї умови, нехай він її носить, я думаю, що я його колись впізнаю по ній. Ця річ добра, практично нова, вона заслуговує, аби її носили, а не викинули на смітник.
Ольга Миколаївна: Ви виріли в Богдану Шибу, як в ефективного мера?
Я знав Богдана Шибу як достатньо ефективного виконавця. Чи стане він ефективним мером, мало показати життя. Я думаю, що воно показало.
Player: Кажуть, що за ЄЦ - це аналог ЗаєДу. Ви згідні?
Ні. Я не згідний із такою тезою користувача.
Володя: Домовились , буду обов"язково носити , дякую.
Я залишаю тут краватку. Прохання до Володимира і наступних користувачів: під час наступних чатів із гостей «знімати» не більше однієї речі :))).
Олександр: Чи не потрібні Вам на роботу молоді, амбіційні, професійні молоді люди? Чи тільки "по блату"?
Потрібні і без всякого «блату». Запрошую у наш офіс на Ковельській, 2. Люблю працювати із молодими людьми. Через роботу в існуючих структурах, партіях, молоді люди можуть здобути досвід і у майбутньому претендувати на високі посади.
Олександр: Як Ви вважаєте: Ви багата людина?
Я не є бідним чоловіком. Я людина достатньо забезпечена.
Володя: Ви фанат футбола , за яку команду вболіваєте?
Якщо я скажу, що за «Таврію-Сімферополь», то вболівальники мене не зрозуміють. ;) Звичайно, вболіваю за нашу луцьку «Волинь».
Luchanun: Ви не вважаєте, що фраза "Я люблю Луцьк", яка розкручує міська рада, є надуманою і заїждженою?
Мені важко говорити на цю тему, що заїжджено, що надумано, я не є політтехнологом. Фраза «Я люблю Луцьк» для мене має чітке і конкретне вираження.
Олександр: Якби в політиків можна було б кинути гнилим помідором, я б зробив це першим і, даруйте, у Вас! Питання: як Ви гадаєте: доки буде тривати на Україні свавілля та безнакараність влади?
Запрошую пана Олександра на Ковельську, 2. Якщо він має відповідний характер і запас помідорів ;). Щодо свавілля, воно буде тривати допоки люди даватимуть можливість цьому свавіллю розвиватися.
Анна Ковалінська: Володимире Нальковичу! Ви не боїтеся, що залишивши краватку, її використають як предмет, щоб Вам «поробити» на невдачу. Тим більше, що опонентів у Вас вистачає? :)
Не знаю. Я звик про людей думати добре. Не думаю, що люди будуть робити на невдачу, принаймні так не думаю.
Vlad2009: Кажуть, що "Волинські новини" - це "бютівський" сайт, який обслуговує А.Грицюка. Те, що Ви зараз на цьому сайті, свідчить про те, що Ви підтримуєте Ю.Тимошенко і працюєте в одній команді? Підтвердіть або спростуйте. Дякую
Людям, які мене знаю довший час, важко буде повірити в те, що я працюю в одній команді із Юлією Тимошенко і Анатолієм Грицюком.
Luchanun: Хто адміністратор сайту Луцькі вибори 2010?
Не знаю.
editor: Яким ви видом спорту займаєтесь?Грицюк теж настольним тенісом займається, чи зіграли б ви в партію?
Щоб конкретним спортом, - важко сказати. Я ходжу у спортзал, трішки займаються силовими видами спорту, плаванням. Колись займався великим і малим тенісом. Якби організувати зустріч між мною і Анатолієм Грицюком у настільній теніс, це було б чудово. Цікавими будуть зустрічі і між іншими політиками, службовцями, держслужбовцями у різних спортивних форматах.
editor: Яким новинам ви більше довіряєте?
Треба розуміти політику каналів, газет, Інтернет-видань. В кожного вона своя. Співставивши їх можна знайти об’єктивну складову. Якщо порівнювати, то, в певній мірі, довіряю всім.
Андрій Калахан: Володимире Нальковичу! Яка ж все таки причина конфлікту в 2006 році між Вами та Вашим тодішнім першим заступником Богданом Шибою? Народ має знати правду про вчора, бо йому робити вибір завтра ;)
У нас не було конфлікту із Богданом Шибою. Я думаю, що я маю право висловлювати свою думку щодо діяльності тих чи інших органів влади, тим паче, її керівників. Я їх висловлюю, але висловлюю не по відношенню до особи, а по відношенню до конкретних дій, які ця людина вчинила як чиновник відповідного рівня. Жодна особиста неприязнь у нас із Богданом Павловичем не роз’єднує, принаймні із мого боку.
Володя: Чому в Тернополі в Єдиному центрі існують проблеми? Вам відомо, що там робиться?
Мені невідомі проблеми Тернополя. Хай проблеми Тернополя вирішує сам власні проблеми. Ми повинні вирішувати свої проблеми.
Ольга Миколаївна: Як ви гадаєте чи можна ВПРИНЦИПІ відремонтувати дороги у Луцьку ліпше, ніж це робиться зараз?
Можна, якщо не плати людям заробітну платню, пенсії, то ми можемо мати кращі дороги, ніж у Європі. Питання видатків міського бюджету – це питання пріоритетів.
Олександр: Добре, я підійду, але все ж допоки моя думка залишається попередньою. Надіюсь, що вийду від Вас цілим і неушкодженим?
Запевнити в цьому я не можу. ;)
Добродійка: Які у моментиу вашому житті ви вважаєте найкращими?
 Кожен час має якісь свої позитивні моменти: дитинство, юність, зрілість, - все відносно.
Тетянка: Чи є у вас судимості?
Немає
Оленка: Чи ви щаслива людина?
Так, щастя – це суб’єктивне і внутрішнє поняття. Той стан, який ми сьогодні вважаємо щастя, завтра нам здаватиметься чимось іншим і навпаки. Я вважаю, що я маю все на сьогодні, аби бути щасливим.
Володя: Чому політична сила ,яку ви представляєте не висунула свого кандидат на посаду Президента України?
Ми це обов’язково зробимо на наступних Президентських виборах.
Андрій Калахан: Як Ви поясните те, що після Помаранчевої революції прийняли Антона Кривицького на роботу в ОДА? Невже вплинуло те, що Ваш соратник Ігор Гузь почепив під міськрадою на шию пана Кривицького помаранчевий шарф?
Я вважав і вважаю Антона Кривицького сильним господарником, людиною, яка на практиці може ефективно вирішувати господарські питання, за якими стоять долі багатьох людей, неодноразово в цьому переконувався. Його досвід, вміння мали бути використані і передані наступним поколінням управлінців.
Володя: Ваша думка: Арсеній Яценюк хто він?Які його перспективи? Ви б працювали з цією людиною в команді?
Арсеній Яценюк мав всі шанси стати перспективним політиком. На жаль, на сьогодні він значною мірою їх втратив. Мені здається, перспективи його дрібні і швидкоминучі.
Олександр: Це лишній раз говорить про Вас як людину і власне підтверджує мою думку про Вас. Але одне скажу, можливо Вам це буде приємно, за Шибу Ви точно розумніший...
Я запрошую Олександра на спілкування, можливо після цього ми обійдемося без помідорів ;).
Володя: Між Балогою і Ющанком конфлікт? Чому Балога пішов із обійманої посади?Вам щось відомо?
Це треба запитати в них. Я не хочу бути неконректим, відповідаючи на дане питання.
Андрій Калахан: На Майдані люди боролися за працевлаштування сильних господарників? ;)
Кожен, перебуваючи на Майдані, ставив перед собою різну мету. Я зустрічав «героїв Майдану», які стояли виключно заради працевлаштування і відстоювання власних інтересів. Щодо господарників, - люди здобували для країни можливість бути по-справжньому європейською, демократичною, перспективною державо. Якою мірою це відбулося? Це вже інше питання, але я переконаний, що тільки професіонали можуть зробити Україну справді демократичною, справді європейською і справді перспективною країною. Давайте дамо їм можливість працювати. Якщо до когось є питання, то ці питання мають лежати або у правовій, або у моральній площині.
лучанин: Усі говорять про політичну кризу в країні. А на Волині є політична криза?
Волинь не може жити окремо від України. І  всі негаразди політичних перипетій будуть знаходити своє відображення на Волині. Я щиро вірю, що після Президентських і місцевих виборів, країна буде поволі знаходити формат політичних стосунків, як в центрі, так і на місцях. Важливо, аби ми розуміли, що нам необхідно чути, а не тільки слухати, розуміти і спільно вирішувати наші проблеми. Ми мало чим відрізняємося одне від одного, щоб створювати собі ворогів.
лучанин: Розкажіть анекдот, який вам останнім часом найбільше сподобався?. І, до речі, чи подобаються вам анекдоти про політиків?
Безперечно, мені як і кожній людині подобаються анекдоти про політиків. Розказувати анекдот буде довго.
Володя: На вашу думку кого Волинь підтримає на президентських виборах 2010р.?
Я не думаю, що буде один яскраво виражений фаворит, як це було раніше, і взагалі, щодо рейтингів політиків ще не все сказано, і рейтинги ще не раз будуть змінюватися протягом Президентської кампанії.
Андрій Калахан: Як там Ваші суди з Анатолієм Петровичом?
Суд відбувся. Рішення винесено. У судовому засіданні не було знайдено підтвердження тим фактам, які виклав Анатолій Петрович у своїй статті. Найближчим часом очікую спростування цих фактів.
Тетянка: Ви зарєєстровані вконакті, однокласниках, сайті знайомств?..
Ні.
editor: Ваші побажання читачам інтернет-видання "Волинські новини".
Перше: я бажаю активності. Будучи активними, ми формуватимемо таку модель ЗМІ, таку модель політики, таку модель громадянського суспільства, на яку заслуговуємо. І чим більше ми вимагатимемо від них, тим більше вони будуть відповідальними перед нами. Не хотілося б бачити відвертого хамства, непогоди до людської особистості, порушення норм християнської моралі та етики, адже це все і робить нас людьми. Бажаю, щоб гості «ВН» були достойними і самих «ВН», і користувачів, аби ефективно відповідати на всі питання, котрі ставляться до них. Удачі вам і перемог всім нам!
[cam]
На відео-чаті з керівником волинського осередку партії Єдиний Центр Володимиром Бондарем у п’ятницю, 18 лютого, йшлося, зокрема, про ситуацію, що…
Сьогодні гостем чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини» стане голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук
Кандидат у депутати Волинської обласної ради, очільник Волинського осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар у п’ятницю, 29 жовтня, взяв участь…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus