USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Червня 2016 20:17] aylav: Доброго дня. Чи правомірними є дії представників банку щодо нагадування сплати боргу (телефонні дзвінки) односельчанином (уже покійним). Останній раз вже повідомили, що я маю сплатити борг до 25 червня, хоча жодного стосунку я до цього не маю. То судами якимись лякають. Сил не вистачає це вислуховувати. Як припинити це свавілля підкажіть, будь ласка. До цих людей, яким було надано кредит, ніякого відношення не маю-односельчани.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скоріше за все це не банки, а представники колекторської компанії, яка викупила борг Вашого покійного односельчанина. Звісно можливо належним чином задокументувавши факт таких дзвінків до Вас, в подальшому подати позов до колекторської компанії, та вимагати відшкодування завданих моральних збитків. А простіше прикинутись в розмові "дурником", і поспілкуватись таким чином, щоб вони зрозуміли, що до Вас телефонувати - це марна трата часу (працівники таких компаній роблять спеціальні відмітки про результати своїх дзвінків та реакції на них співрозмовників).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus