USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10
Світ вражає: Рекламу - геть!
Томенко пропонує зібрати законопроекти, якими пропонується обмежити або заборонити рекламу певних категорій товарів і послуг, в один документ.

Зараз на розгляді в комітетах перебувають 23 законопроекти про рекламу, 16 з яких тією чи іншою мірою або обмежують, або забороняють її.

Зокрема, пропонується суттєве обмеження реклами лікарських засобів, пива, послуг з ворожіння й передбачення майбутнього і т.д. Нещодавно також було запропоновано зобов'язати телеканали повідомляти про тривалість реклами і обмежити кількість рекламного часу.




Народ, виявляється, є там розумні люди! От дивлюся – «повідомляти про тривалість реклами» - та ж бомбова просто пропозиція! Я обома руками за! І думаю решта теж.

А ще я б заборонив рекламу, де знімаються малі діти. І рекламу всяких антиснідівських приколів типу «презерватив – ваша гумова броня».

Згідні?
Коментарів: 9
Stiopa Показати IP 10 Червня 2010 20:00
Точно. Реклама презервативів - це набагато гірше ніж реклкама алкоголю чи сигарет, на яку заборон набагато більше
маруся Показати IP 10 Червня 2010 20:06
заборонили рекламу горілки - пропагують тогрову марку тої ж горілки. Це ж сталося з медикаментами, сигаретами тощо. щодо ворожіння - зявиться у вигляді "А знаєте, ви, що.." або "Очевидное-невероятное". Годі. Не вірю! А щодо дітей - 100% за! Проте батьків часто не питають, коли приходить якийсь дядя фоткати дітей у дитсадку. І головне, ніхто не питає ліцензії чи посвідчення, зате віддають гроші за примітивні фото. хто зна куди ці фото ще йдуть!
КВНщик Показати IP 10 Червня 2010 20:11
Ненавиджу тупу рекламу!!! Зобов"язати рекламні агенства затверджувати свої рекламні ролики у спеціально створеній експертній комісії, куди б входили креативщики, дизайнери, митці і просто дотепні люди
ага до КВНщик Показати IP 11 Червня 2010 09:26
ага, і брати гроші за затвердження реклами - треба ж комісії ручок та бумажок купити, "сканадально дешеве" авто купити, хату побудувати, а вдома діти некормлені...
Влад Показати IP 10 Червня 2010 20:45
Да Маруся, не верь.Миром правят собаки.Так было всегда и будет."Томенко пропонує".А пивные бароны его так и спросили,что оно пропонує,и кто оно такое.Там уже такие кровососы,что у них вместо мозгов пиво хлещется.Защищайте детей,как сможете,от всей гадости...
goodok Показати IP 11 Червня 2010 08:59
Взагалі, рекламу на ТВ треба робити у вигляді "бегущєй строкі" знизу малесенькими буквами. Шоб бачив тільки той, хто приглядається, той, хто САМ хоче читати ту рекламу) Але погодьтесь, іноді є класні креативні ролики, які хочеться дивитись, але це рідкість...
ss6669 Показати IP 11 Червня 2010 09:19
Ще в інтернеті рекламу забороніть! ))
BRUS Показати IP 11 Червня 2010 10:09
зробити окремий рекламний канал - хто захоче дивитися той буде.
Здравомислячий Показати IP 11 Червня 2010 10:14
Люди, не будьте наївними. Якщо не буде реклами, якщо рекламістів заженть в глухий кут і поставлять зажорсткі вимоги - буде тільки гірше. Бізнесу без реклами нікуди. І навіть тому бізнесу який виробляє такі нелюбимі всіма вами алкогольні напої і тютюн, сплачуючи величезні податки. Тому тут вихід один - робити все можливе аби покращувати якість реклами, з цим я згоден повністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus