USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Світ вражає: Актуальне інтерв’ю з Іванюком про головне
У свіжому номері рекламної газети «Твір вибір» прочитала цікаве інтерв’ю з неординарною людиною та цікавим співрозмовником – заступником міського голови Миколою Іванюком.

Розмова з цією «молодою, але професійною, принциповою, але чесною» людиною не залишить без уваги серця лучан.

Інтерв’ю просякнуте актуальними питаннями про досягнення та прорахунки заступника, його мрії, життєвий девіз, хобі.

Автор не побоявся задати й гострі питання, зокрема, про відзначення 925-річчя Луцька. Він спитав, що це свято означає для заступника. Хотілось, би звичайно дізнатися ще й що воно значитиме для бюджету. Але хіба то головне?...

Микола Ігорович багато цитує в інтерв’ю класиків – Конфуція та Черчіля. А також ділиться з читачами власними здобутками у міській раді.

На запитання про свої позитивні сторони роботи він скромно зазначає, що судити про його плюси повинен Богдан Шиба. Проте додає, що працював над договором про оренду стадіону «Авангард» клубом ФК «Волинь».

Пан Іванюк привідкриває сторінки й власного життя та світобачення. Ось, що почерпнула для себе.

«Заздрість – це не для мене. У кожного з нас – неповторна доля та можливість реалізувати себе. Роботи та визнання вистачить для кожного»

«Маю мрію – побачити нашу країну в авангарді демократичних держав із найвищими стандартами життя»

«Людина, яка не буде навипередки розказувати про свої здобутки та намагатися будь-що переконати оточуючих у своїй правоті», - про тих, хто приверне увагу Миколи Іванюка в юрбі.

Одним словом, раджу, почитайте. Бере за душу, заставляє замислитися, переглянути пережите і осмислити сенс життя.
Коментарів: 11
Фан Показати IP 6 Серпня 2010 13:15
Красавєц, однозначно )))))))))
yav Показати IP 6 Серпня 2010 14:16
Просто у кожної людини своя роль в цьому житті і не треба лізти туди, де ти виглядаєш смішно. Це якби в країні проводили ярмарку екзотичних фруктів і якийсь господарник привіз туди супер-пупер класні яблука. Так, вони класні, вони смачні і мають багато переваг над заморськими фруктами, але вони - все одно яблука, і на тій виставці - просто "не в тєму". Микола - нормальна людина, все при ньому, просто на тій посаді він - не в своїй тарілці.Я б радила йому шукати себе (і здобувати справжні перемоги) на викладацькій ниві.
Антиянек до yav Показати IP 6 Серпня 2010 16:26
Доводжу до відома: найкориснішим фруктом на Землі визнано звичайне яблуко :)))))
Сержант Маша Показати IP 6 Серпня 2010 14:37
Солдат Джейн, май совість. У Іванюка є дружина і як нормальна жінка вона може і заревнувати.
Лучано Показати IP 6 Серпня 2010 16:00
Це просто підла і підступна людина!!!!
seaman Показати IP 6 Серпня 2010 17:07
"в свіжому номері рекламної газети" - цікаво. Запитання журналіста на рівні першого класу. Та, що ж хотіти від рекламної газети.
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2010 17:22
Якій дешевий піар. Не кажіть що цей непомітний зам теж іде на мери , раз почав проплачувати свої інтерв`ю в "безкоштовній газеті" ))) і що ще він зробив "хорошого" для міста за свою каденцію? .... ІМХО обід розпочався трутні дістають ложки ...
Читач Показати IP 6 Серпня 2010 17:47
Інтервю про те, чому у миші хвостик шилом, тобто - ні про що. Примітивна журналістика, як лопата, а на портреті Іванюк виглядає, як "роденовский мыслитель". Шкода, що сидить не нічному горшку. На ньому виглядав би краще.
ЛітРедактор Показати IP 7 Серпня 2010 15:37
Дійсно, в газеті, специфікою якої в першооснові є публікація рекламних оголошень, інтерв'ю з політиком (хай проплачене і з підлабузницькими запитаннямти) виглядає так само доречно, як у "Плебої" старий беззубий дід у валянках та шубі))
вася Показати IP 9 Серпня 2010 06:51
Іванюк - шибанутий послєдиш - однозначно!!!
Я Показати IP 9 Серпня 2010 17:34
А ще це інтервю було опубліковане у журналі "Твій Стиль". Хоч би назву змінили, чесне слово....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus